Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σε τηλεδιάσκεψη με Υπουργό, πρόεδρο ΕΛΓΑ και αντιπρόεδρο ΟΠΕΚΕΠΕ ο Βοργιάδης

Ποια θέματα έθεσε ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Βέροιας
Τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροκτηνοτροφικός κλάδος εν μέσω της πανδημίας και λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί για την αποφυγή διασποράς του ιού, συζητήθηκαν σε σύσκεψη που
πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 9 Απριλίου με τηλεδιάσκεψη, μεταξύ του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκη Βορίδη, του Προέδρου ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκορέντζου, του Αντιπροέδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ Δημήτρη Μελά, Αγροτών, Κτηνοτρόφων, Μελισσοκόμων και Αλιέων.

Στην τρίωρη τηλεδιάσκεψη, όπου τέθηκαν τα θέματα και προτάθηκαν λύσεις, συμμετείχε ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Ημαθίας Χρήστος Βοργιάδης, ο οποίος έθεσε το φλέγον ζήτημα των εργατών γης, την άρση του Ρωσικού εμπάργκο, καθώς και την στήριξη του αγροτικού εισοδήματος για όποια πιθανή απώλεια υποστεί, μέσω χρηματοδοτικών εργαλείων, όπως του Deminimis.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ