Quantcast

http://picasion.com/

Ιχθυοπωλείο «Παπαστεφάνου»: Σάββατο ανοιχτά με φρέσκα ψάρια και μπακαλιάρο για την Κυριακή των Βαΐων - Ψημένα και delivery!

Από τα καΐκια μας... σε λίγες ώρες στο πιάτο σας!
Θέλετε να απολαύσετε φρέσκο ψάρι και μπακαλιάρο για την Κυριακή των Βαΐων; Το ιχθυοπωλείο «Παπαστεφάνου» στην οδό Μ. Αλεξάνδρου 3 στη Βέροια θα μας περιμένει το Σάββατο 11 Απριλίου από νωρίς το πρωί για να μας προμηθεύσει
φρέσκα ψάρια, μικρά και μεγάλα και εκλεκτό μπακαλιάρο για την Κυριακή που τρώγεται ψάρι, σε μοναδικές τιμές! Τι είναι αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε σε ποιότητα και τιμές; Τα ψάρια και τα θαλασσινά μας τα ψαρεύουμε εμείς, με δικά μας καΐκια και μέσα σε λίγες ώρες, βρίσκονται, από την θάλασσα... στους πάγκους μας στη Βέροια!

Στο Ιχθυοπωλείο «Παπαστεφάνου» μπορούμε να σας ψήσουμε την Κυριακή των Βαΐων τα ψάρια που επιθυμείτε και να σας τα φέρουμε και στο σπίτι με υπηρεσία delivery. Επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 6907646493 για τις παραγγελίες σας, ή περάστε από το κατάστημά μας στην οδό Μ. Αλεξάνδρου 3 στη Βέροια για να τα διαλέξετε από κοντά.

Εμείς θα τα ψήσουμε την Κυριακή για να τα απολαύσετε ζεστά και έτοιμα προς κατανάλωση. Παραγγελίες δεχόμαστε μέχρι και το Σάββατο 11 Απριλίου.

Ιχθυοπωλείο «Παπαστεφάνου»
Μ. Αλεξάνδρου 3, Βέροια
Τηλ. 6907646493
Βρείτε μας στο facebook: Ιχθυοπωλειο Παπαστεφανου





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ