Κρεοπωλείο Ειλικρίνεια: «Έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε με μεγάλη ποικιλία και χαμόγελο!»

Δείτε το βίντεο
Πάσχα χωρίς κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» γίνεται; Όχι φυσικά, γιατί τα βεροιώτικα πασχαλινά τραπέζια στρώνονται εδώ και χρόνια από το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια», με προϊόντα ποιότητας και με τη σχέση εμπιστοσύνης που έχει χτίσει
με τους πελάτες του. Έτσι θα
στρωθούν και φέτος, όσο διαφορετικό και αν είναι το φετινό Πάσχα για όλους μας. Το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» έχει φροντίσει να κρατήσει και φέτος ζωντανό το έθιμο, ετοιμάζοντας όλα τα παραδοσιακά εδέσματα για το πασχαλινό τραπέζι και να μας τα φέρει και στην πόρτα μας!
Τα πιο αγνά, ποιοτικά και ελληνικά κρέατα, αρνιά και κατσίκια από την ελληνική ύπαιθρο, εντυπωσιακά κρεατοσκευάσματα και μια μεγάλη ποικιλία από παραδοσιακά εδέσματα, κοκορέτσια, γαρδουμπάκια, σεφταλιές, τσιγεροσαρμάδες, κοντοσούβλια χοιρινά και κότας, λουκάνικα, μπιφτέκια, όλα χειροποίητα με τα πιο ποιοτικά υλικά, μας περιμένουν στο κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» για τις πασχαλινές αγορές και παραγγελίες.

«Είμαστε έτοιμοι για να σας εξυπηρετήσουμε με μεγάλη ποικιλία από νόστιμα κρεατοσκευάσματα και με ένα μεγάλο χαμόγελο!»

Το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» φέρνει την παραγγελία στην πόρτα μας!
Προστατεύστε τους εαυτούς σας και τα άτομα που αγαπάτε και αφήστε το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» να σας εξυπηρετήσει τις δύσκολες αυτές ημέρες, φέρνοντας την παραγγελία σας στον χώρο σας, φυσικά τηρώντας, όπως πάντα, όλα τα μέτρα μέτρα υγιεινής και προστασίας.


Το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» ξεκίνησε και πρόγραμμα διανομής παραγγελιών και σε περιοχές και χωριά εκτός Βέροιας. Συγκεκριμένα:
- Κάθε Τρίτη και Παρασκευή θα διανέμει παραγγελίες σε Πανόραμα, Τριπόταμο, Γεωργιανούς και Ραχιά και ώρες 11:30 - 15:00.


Εσείς απλά κάντε την παραγγελία σας στο ☎️2331061683.


Κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»
Θα μας βρείτε στην οδό Λεωνίδου 2, Κεντρικής
Στο τηλέφωνο 2331061683
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας με ένα ΚΛΙΚ στο eilikrineia.gr
Και τη σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ