Από τους Πόντιους Βέροιας, υποψήφιος για τεχνικός διευθυντής στη Νιουκάστλ

Ένας από τους υποψήφιους για να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή στη Νιουκάστλ φέρεται να είναι, σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Βρετανία, ο Νίκος Νταμπίζας. Ο άνθρωπος που ξεκίνησε ποδοσφαιριστής από τους Πόντιους Βέροιας και κατάφερε να παίξει σε Ολυμπιακό, Εθνικής Ελλάδος
και Premier League, βρίσκεται κοντά σε μια ακόμη σημαντική επιτυχία στην ζωή του. Ως μία δυνατή υποψηφιότητα για να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή στη Νιουκάστλ παρουσιάζεται ο Νίκος Νταμπίζας. Ο άλλοτε αμυντικός του βρετανικού συλλόγου εξετάζεται από τη νέα διοίκηση που αναμένεται να αναλάβει και επίσημα εντός του αμέσως επόμενου διαστήματος, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «chroniclive». 

Μάλιστα, στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά και στην πορεία του Νίκου Νταμπίζα στον Παναθηναϊκό, καθώς υποστηρίζεται πως «συνετέλεσε στο να χτιστεί από την αρχή ο ελληνικός σύλλογος, στηριζόμενος σε αρκετούς ποδοσφαιριστές από την Ακαδημία του συλλόγου». Επιπλέον, σημειώνεται και η καλή σχέση που διατηρεί ο Νίκος Νταμπίζας με τον Πολ Μονάγκαν, ατζέντη με τον οποίο συνεργάζεται στενά η Νιουκάστλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ