Quantcast

http://picasion.com/

Χωρίς επιβεβαιωμένο κρούσμα η Ημαθία - Δείτε τον χάρτη

Επιβεβαιωμένα κρούσματα: 495
Θάνατοι: 10
Ανάρρωσαν: 19
Κρίσιμα: 14

Χωρίς επιβεβαιωμένο κρούσμα είναι μέχρι στιγμής ο νομός Ημαθίας, με τον Κορωνοϊό να βρίσκεται σε έξαρση σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας. Η μεγαλύτερη διασπορά
βρίσκεται στην Αθήνα με 159 κρούσματα, στον Πύργο με 41 και στην Θεσσαλονίκη με 13. Όσον αφορά τους όμορους νομούς που χτύπησε ο Ιός, το μεγαλύτερο πρόβλημα αντιμετωπίζει η Καστοριά με 20 κρούσματα, η Κοζάνη με 9 και η Κατερίνη με 3. Όπως βλέπετε και στον παρακάτω χάρτη, η Βέροια, η Νάουσα, η Αλεξάνδρεια, η Έδεσσα και τα Γιαννιτσά, προς το παρόν τουλάχιστον, δεν έχουν κάποιο επίσημο κρούσμα. 

17 σχόλια:

  1. Και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου όλοι να γίνουν καλά και να μην υπάρξουν άλλα κρούσματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε ξυπνα ποιοι να γίνουν καλά?

      Διαγραφή
    2. Εσύ ξύπνα. Από αυτούς που νοσούν (τα κρούσματα) ελάχιστοι πεθαίνουν. Σ' αυτούς που νόσησαν ευχήθηκε να γίνουν καλά ο άνθρωπος, όχι στους πεθαμένους.

      Διαγραφή
  2. Καθίστε έρχονται από την Αγγλία φοιτητές και εργαζόμενοι αυτοί θα καθίσουν καραντίνα, και οι γονείς θα κάνουν ψώνια στο σούπερ μάρκετ... Προσοχή όλοι μας και μην εφησιχαζομαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον δεν έχεις καταλάβει ότι θα μπουν σε καραντίνα

      Διαγραφή
  3. Δεν υπάρχει κανένα απολύτως κρούσμα όλα είναι ΨΈΜΑΤΑ δεν υπάρχει καν ο τύπος αυτός του κορωνοιου από πάντα είχαμε κορωνοιους αλλά δεν έπαιρναν τέτοια μετρα δεν επέβαλαν ποτέ κανέναν να μένει με το έτσι θέλω σπίτι του, ούτε έκλειναν μαγαζιά κι εκκλησίες και σχολεία. Μας λένε για κρούσματα που κανείς σε καμία χώρα δεν είδε με τα ΊΔΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΜΑΤΙΑ! Δεν το έχετε καταλάβει ότι μας δουλεύουν??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τελικά ζείτε αναμεσα μας...

      Διαγραφή
    2. Χαχαχαχα, αμορφωτος μέχρι το κόκκαλο , θα σου κλείσω ένα ωραίο ταξιδάκι για Ιταλία , μια χαρά θα περάσεις

      Διαγραφή
    3. Φίλε μου συμφωνώ σε όλα! Γιατί δεν δημοσιοποιούν τα ονόματα των παθούντων? Εφόσον πρόκειται για μεταδοτική ασθένεια και υπάρχει δημόσιος κίνδυνος, δεν ισχύουν τα προσωπικά δεδομένα.
      Θέλουν να αλλάξουν όλη τη δομή της κοινωνίας και να τους παραχωρήσουμε και τις τελευταίες ελευθερίες μας, ότι έχει απομείνει από την πτώση των διδύμων πύργων και τα μνημόνια.
      Δεν θα επαναλάβω το που το πάνε, γιατί κάποιοι εμμένουν στην σκοταδίλα τους.

      Διαγραφή
    4. Με την λογική των αθέων, δεν πιστεύουν στον Θεό γιατί δεν τον είδαν, έτσι και εγώ δεν πιστεύω στον ιό γιατί δεν τον είδα, αλλά ούτε και ασθενείς.

      Διαγραφή
    5. Για τον Καποιο που λεει παραπανω οτι ολα ειναι ψεματα.
      Ας τηλεφωνησει στη γραμη ψυχολκγικης υλοστηριξης έχει πολλες μερες κλεισμενος στο σπιτι, αςμτου επιτρεψουν μια βολτα εστω στην Ιταλια, θα συνελθει ψυχολογικα, αλλα δεν ξερω παθολογικα τι θα παθει.

      Διαγραφή
    6. φανταζομαι οτι ολοι αυτοι που αμφισβητουν τους ιους τα βακτηρια μηκυτες κτλπ δεν χρησιμοποιουν απορυπαντικα-συντηρητικά ρουχων, πατωματων, γενικα οικιακης καθαριοτητας, πλενονται με πρασινο σαπουνι, δεν εχουν συντηρητικά στην τροφή τους απο την στιγμη που την καλιεργουν και την τρωνε φρεσκια, φάρμακα, εμβόλια, κωλονιες, συντηριτικα ξυλων βαφες, πλαστικο δεν χρησιμοποιουν, ουτε συνθετικα ξυλα για επιπλα καθως τα επιπλα τους ειναι απο μπαμπου περπαταν ξυπολυτοι φοραν μονο λινα και μεταξωτα και ποσα αλλα που σχετιζονται με του ανθρωπου τη δραστηριοτητα για αυτο εκφραζουν την γνωμη τους.
      η ηλιθιοτητα στο μεγαλειο της με θυματα αθωους.

      Διαγραφή
    7. Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΑΞΙΟΣΣΣ

      Διαγραφή
    8. Πες τα χρυσοστομε

      Διαγραφή
  4. Αυτός που λέει ότι δεν υπάρχει κρούσμα πουθενά να μας πει το όνομα του γιατί κυκλοφορεί ελευθερος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μην τα λέτε αυτά βρε και έρθει και δω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι ναι έχει δίκιο ... Όλα είναι ψέματα... Και η γη είναι επίπεδη... Κανείς μας δεν έχει δει ότι είναι στρογγυλή... Χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ