Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θέλει το διπλό ο Ιάλυσος στη Βέροια

Ακόμα ένα κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι, στην προσπάθεια που κάνει για την αποφυγή του υποβιβασμού θα δώσει την Κυριακή (15:00) ο ΓΑΣ Ιάλυσος, ο οποίος θα φιλοξενηθεί από τη Βέροια για την 24η αγωνιστική της Football League. Οι «τοξοβόλοι» του Νίκου Παντέλη μετά από την εντός έδρας ισοπαλία με την Ένωση Ασπροπύργου, χρειάζονται πάση θυσία ένα θετικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι με την Βέροια, έτσι ώστε να παραμείνουν… ζωντανοί στην μάχη για την παραμονή στην κατηγορία. 

Το ιδανικό θα ήταν οι «ερυθροκίτρινοι» να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς της νίκης, όμως και ο βαθμός της ισοπαλίας θα είναι καλός, για να αυξήσουν την βαθμολογική τους συλλογή. Ο έμπειρος τεχνικός έχει ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του να παραμείνουν απόλυτα συγκεντρωμένοι στην ομάδα της Βέροιας, έτσι ώστε να προετοιμαστούν όσο καλύτερα γίνεται, για να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στο παιχνίδι της Κυριακής. Ο Νίκος Παντέλης θεωρεί ότι η σωστή τακτική αντιμετώπιση του αντιπάλου, το πάθος και η συγκέντρωση, θα είναι τα συστατικά που θα οδηγήσουν τον ΓΑΣ Ιάλυσος στο θετικό αποτέλεσμα. 

Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία των «τοξοβόλων» συνεχίστηκε χθες με εντατικούς ρυθμούς. Το πρόγραμμα διεξήχθη το μεσημέρι στο «Οικονομίδειο», με τον έμπειρο τεχνικό, έπειτα από το καθιερωμένο ζέσταμα, να δίνει εντολή να εκτελεστούν ασκήσεις τακτικής και αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας. 

Οι προπονήσεις του ΓΑΣ Ιάλυσος θα συνεχιστούν σήμερα το μεσημέρι και θα ολοκληρωθούν το πρωί του Σαββάτου με ασκήσεις τακτικής και ενεργοποίησης, ενώ το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα αναχωρήσει η αποστολή για την Βέροια. 

Ο Νίκος Παντέλης δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Δημήτρη Μπάρδη και Ιμπραχίμα Κονέ που συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Κώστα Χειμωνέττου που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο και στη σημερινή προπόνηση θα ξεκαθαρίσει αν ο Νίκος Παντέλης θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ