Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συστάσεις προς τους καταναλωτές της Λαϊκής από τον δήμο Βέροιας

«Αποφεύγετε τον συνωστισμό - Φοράτε μάσκες και γάντια»
Η πρώτη λαϊκή αγορά πραγματοποιήθηκε στη Βέροια, έπειτα από τη λήψη των επιπλέον περιοριστικών μέτρων που έθεσε η κυβέρνηση για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού και η εικόνα δεν ήταν και πολύ
ενθαρρυντική. Μπορεί ο κόσμος να ήταν λιγότερος σε σχέση με άλλες ηλιόλουστες Τρίτες, αλλά μεταξύ τους υπήρχαν και πολλοί ηλικιωμένοι, δεν τηρούνταν οι κατάλληλες αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ των καταναλωτών, ενώ τα μέτρα προστασίας, γάντια και μάσκες, τόσο από τους καταναλωτές όσο και από τους πωλητές ήταν σχεδόν ανύπαρκτα. Για το λόγο αυτό, ο δήμος Βέροιας εξέδωσε σχετική ανακοίνωση όπου συστήνει στους καταναλωτές των λαϊκών αγορών όλου του δήμου, να ακολουθούν τις οδηγίες για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού, τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα. 

Αναφέρει συγκεκριμένα:

«Ο Δήμος Βέροιας (στο πλαίσιο της ατομικής ευθύνης), ζητεί από τους καταναλωτές κατά την παρουσία τους στις Λαϊκές Αγορές, να τηρούν τις οδηγίες για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊό COVID-19 και να φροντίζουν την αποφυγή του συνωστισμού στους πάγκους των παραγωγών και στους διαδρόμους της Λαϊκής. Παράλληλα θα πρέπει να κάνουν χρήση των μέσων ατομικής προστασίας όπως, κατάλληλες μάσκες, γάντια και αντισηπτικά».

3 σχόλια:

  1. Η ΛΑΪΚΉ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.
    ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΤΟΙ ΠΟΥ
    ΨΩΝΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΤΙΜΕΣ
    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΝΆΒΗΔΕΣ.
    ΣΤΡΑΒΟΙ ΕΙΣΤΕ Ή ΚΟΥΤΟΙ ΟΝΤΩΣ; ΚΑΙ ΜΟΝΟ
    ΟΤΙ ΠΟΥΛΑΝΕ Β ΚΑΙ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΡΚΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το οτι πουλανε β και γ κατηγοριας πραγματα δεν ειναι αληθεια, αλλα το οτι οι τιμες ειναι ίδιες ή και πιο ακριβες απο τα μαναβικα και τα σουπερ μαρκετ ειναι αληθεια. Και η εξηγηση ειναι απλη, δεν ειναι ολοι στη Λαϊκη παραγωγοι, αγοραζουν και αυτοι και πουλανε. Απλα πραγματα.

      Διαγραφή
  2. Την ημέρα του παζαριού ήμουν στην γύρω περιοχή κ έβλεπα τα γερόντια χωρίς κανένα μέτρο προστασίας. Ούτε να κρατάνε απόσταση ο ένας με τον άλλον. Ούτε οι έμποροι στην πλειοψηφία τους να έχουν πάρει μέτρα. Καληνύχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ