Quantcast

http://picasion.com/

Αυτή είναι η τελευταία τάση στα μαλλιά του 2020 - Γίνεται πανεύκολα στο σπίτι

Τα trends δείχνουν ότι το 2020 είναι η χρονιά αναβίωσης των 90's, τουλάχιστον στον τομέα του beauty και στα μαλλιά.
Οι παστέλ σκιές, το έντονη eyeliner, τα μαντήλια στο κεφάλι, τα ιδιαίτερα headbands είναι ελάχιστες προτάσεις που μας θυμίζουν αυτή τη δεκαετία. Και σε αυτά τα looks, έρχεται να προστεθεί ένα ακόμη hairstyle, το οποίο είδαμε να πρωταγωνιστεί σε διάσημα catwalks. Είναι μία πινελιά στα μαλλιά, που θυμίζει έντονα τα παιδικά μας χρόνια. Δεν απαιτεί ιδιαίτερες hairstyle γνώσεις και είναι μία πρόταση κυρίως για casual εμφανίσεις.
Ο λόγος για δύο πλεξίδες, σε μικρές τούφες, στα μπροστινά μαλλιά μας. Ένα hairlook που έχει ήδη υιοθετήσει η Bella Hadid, η Devon Lee Carlson και η Kylie Jenner. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το συγκεκριμένο hairstyle μας θυμίζει την Kate Moss στο ντεμπούτο της, στο περιοδικό "The Face" αλλά και τη Hilary Duff, στο ρόλο της ως Lizzie McGuire. Τέλος το είδαμε και στα AW20 catwalks, από τους οίκους Max Mara και Palm Angels. Η πρότασή τους ήταν το συγκεκριμένο hairlook να το συνδυάσουμε με natural look και με stylish ρούχα για καθημερινές εμφανίσεις!

1 σχόλιο:

  1. εδω ακριβως κολλαει ο κοσμος χανεται και το μαλλι..χτενιζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ