Quantcast

http://picasion.com/

Στην πρώτη γραμμή του Έβρου οι Αστυνομικοί της Ημαθίας

Υπηρετούν την πατρίδα, χωρίς να λογαριάζουν κούραση και επικινδυνότητα
Κι αν όλα τα βλέμματα στα ΜΜΕ και στα social media, δικαίως πέφτουν επάνω στον στρατό και στις διμοιρίες των ΜΑΤ, που δίνουν την μάχη της εθνικής γραμμής, υπάρχουν και κάποιοι άλλοι αστυνομικοί
από την Ημαθία που δίνουν τον δικό τους αγώνα για να κρατήσουν τους χιλιάδες μετανάστες και πρόσφυγες έξω από τα σύνορα της Ελλάδας. 
Σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis.gr, αυτήν την στιγμή πάνω από 50 ένστολοι της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας βρίσκονται «αγκυροβολημένοι» τόσο στις Καστανιές του Έβρου, όσο και στα νησιά της Σάμου, της Χίου και της Μυτιλήνης. 
Χωρίς να γνωρίζουν το πότε θα επιστρέψουν στη Βέροια, έχουν αποσπαστεί στα σύνορα μετά από διαταγή του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας. Χωρίς δεύτερη σκέψη, βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή για να υπερασπιστούν την πατρίδα, αφήνοντας πίσω τους και για άγνωστο χρονικό διάστημα τις οικογένειές τους. Δεν λογάριασαν ούτε στιγμή, την κούραση, ούτε το βαθμό επικινδυνότητας που διατρέχει η αποστολή τους. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια! 

4 σχόλια:

  1. Καλή δύναμη αδέρφια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Λαζαρακος για 3ήμερο σε 5άστερο ήταν στην περιοχή και βγήκε φωτό για μόστρα... Σωστός ο παίκτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν είμαι αυλικός ούτε ψηφοφόρος του άλλα το χαίρομαι που είναι εκεί "ακομα και για διακοπες". όποτε πάψε και δες τα δεδομένα.

      Διαγραφή
  3. ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΡΩΝΕ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΤΩΝ ΑΦΓΑΝΩΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΕΝΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΟΛΟΤΩΦ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ