Quantcast

http://picasion.com/

Επαναληπτική γενική συνέλευση στην Πρωτοβουλία

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πρωτοβουλίας για το Παιδί καλεί τα μέλη του σε επαναληπτική τακτική Γενική Συνέλευση, με σκοπό: την έκθεση των πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου έτους 2019, την έγκριση του οικονομικού απολογισμού του 2019, τον προγραμματισμό των δράσεων για το 2020, τα
θέματα που θα τεθούν από το ΔΣ και τα μέλη. Προς τον σκοπό αυτόν καλεί τα μέλη του να προσέλθουν στην Γενική Συνέλευση, που θα γίνει κατά τα προβλεπόμενα στα άρθρα 10 παρ. α, β και θ, 11, 12 13,25 και 26 του ισχύοντος Καταστατικού, την Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020 και ώρα 18:00 στην Αίθουσα Τελετών του Δικηγορικού Συλλόγου Βεροίας, που βρίσκεται στην Πλατεία Ρακτιβάν 1, στη Βέροια.

Η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί οπωσδήποτε, καθώς είναι επαναληπτική και δεν απαιτείται η παρουσία συγκεκριμένου αριθμού ταμειακά τακτοποιημένων μελών.

Τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης είναι:

1.Απολογισμός του ενημερωτικού, επιμορφωτικού, επιστημονικού και κοινωνικού έργου του Συλλόγου μέσα στο 2019.
2.Έγκριση οικονομικού Απολογισμού έτους 2019.
3.Προτάσεις προγραμματισμού δράσης για την επόμενη περίοδο. 


Το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί τα μέλη του Συλλόγου να προσέλθουν στη Συνέλευση μαζικά και να συμμετάσχουν ενεργά, για να διαμορφώσουν από κοινού το μέλλον του Οργανισμού της Πρωτοβουλίας για το Παιδί και των Δομών του, συμβάλλοντας ουσιαστικά στο κοινωνικό έργο που επιτελείται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ