Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στην πρώτη γραμμή η Αστυνομία - Έκτακτα μέτρα και αυξημένες περιπολίες

Ανησυχούν οι πολίτες - Κλειστά μαγαζιά παντού
Αυξημένες περιπολίες με κινητοποίηση όλων των διαθέσιμων δυνάμεων εφαρμόζει από χθες η Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας λόγω των κλειστών καταστημάτων. Ανησυχία προκάλεσαν σε πολίτες και εμπόρους της Ημαθίας οι

εικόνες των έρημων σκοτεινών δρόμων δίχως κίνηση και ζωή, ειδικά τις βραδυνές ώρες, αφού εκατοντάδες καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος είναι από χτες το βράδυ κλειστά σε ολόκληρη την Ημαθία και μόλις πέφτει το σκοτάδι δεν συναντά κανείς... ψυχή στους δρόμους. 

Είναι χαρακτηριστικό πως ακόμα και η κίνηση των αυτοκινήτων είναι αισθητά μειωμένη. Πολλοί έσπευσαν να εκφράσουν στον «Βεροιώτη» τους φόβους τους για κλοπές, διαρρήξεις και αυξημένη εγκληματικότητα. Τους φόβους αυτούς εξέφρασε στον Αστυνομικό Διευθυντή Ημαθίας κ. Διονύση Κούγκα και η πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου κ. Τσιπουρίδου. 

Σε επικοινωνία του veriotis.gr με τον κ. Κούγκα μας ενημέρωσε πως από χτες το βράδυ που πρωτοεφαρμόστηκαν τα μέτρα η αστυνομία βρίσκεται σε επαγρύπνηση και διενεργεί αυξημένες περιπολίες κάνοντας χρήση όλων των μέσων και του ανθρώπινου δυναμικού που διαθέτει σε Βέροια, Νάουσα και Αλεξάνδρεια. 

Να σημειώσουμε πως η συμμόρφωση στα μέτρα είναι καθολική στην Ημαθία, αφού δεν υπήρξε κανένας... απείθαρχος και όλα τα καταστήματα στον Νομό παρέμειναν κλειστά.

3 σχόλια:

  1. Ο απείθαρχος τιμωρείται αγαπητέ Βεροιώτη!Είναι θέμα Δημόσιας Υγείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κλειστα μαγαζια κανενας στους δρομους η χαρα των συμπολιτων μας που μενουν κατω απο περιφεριακο και πανω απο εργοχωρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα παιδιά που παίζουν στα πάρκα και στο γήπεδο στα εβραϊκα να πάνε αστυνομία και να τα διώχνουν στα σπίτια τους. Επίσης οποίοι γυφτοι κυκλοφορεί περίεργες ώρες να συλλαμβάνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ