Quantcast

http://picasion.com/

Πουλτσίδης: «Οι υπαίτιοι του τραυματισμού του Γιάννη Αβραμίδη θα βρεθούν και θα τιμωρηθούν»

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Γιάννης Πουλτσίδης έκανε παρέμβαση στην υπόθεση του τραυματισμού του Γιάννη Αβραμίδη. Ο γνωστός δικηγόρος, εκπροσωπώντας την οικογένεια, ξεκαθάρισε πως η υπόθεση έχει οδηγηθεί στην Ελληνική Δικαιοσύνη και ότι οι υπαίτιοι
θα βρεθούν και θα τιμωρηθούν. Παράλληλα έστειλε μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση πως δεν θα ανεχθούν άλλο να διαχέονται ψευδείς και συκοφαντικές φήμες και ψευδείς διαδόσεις από κανέναν! Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε:

«Έχω πάνω από όλα τη χαρά να είμαι ξάδερφος αυτού του παιδιού! Έχω όμως και την ιδιαίτερη τιμή να είμαι συνήγορος αυτού του νέου και της οικογένειάς του από τη «μαύρη» εκείνη ημέρα της 2 Μαΐου 2019! Δυστυχώς αναγκάζομαι για πρώτη φορά λόγω συμπεριφορών κάποιων να πάρω θέση μέσω του προσωπικού μου προφίλ για κάποια πράγματα που όχι απλά ξενίζουν, αλλά οργίζουν στην ανάγνωσή τους! 

Η οικογένεια αυτού του παλικαριού μέσα στο δράμα της το τελευταίο 9μηνο να κρατήσει τον Γιάννη Αβραμίδη ζωντανό επέλεξε, ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ της, να μην οξύνει τα πνεύματα, να μην «δείξει με το δάχτυλο» ΔΗΜΟΣΙΑ (και πολύ περισσότερο μέσω αναρτήσεων σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης) τους υπαίτιους για την καταστροφή της ζωής του γιου τους και της οικογένειας! 

Αντιθέτως το έκανε, όπως όφειλε, μέσω εμου νόμιμα και απευθυνόμενη στις αρμόδιες δικαστικές αρχές προκειμένου εκείνες να βρουν τους ποινικά, και όχι μόνο, υπαίτιους, προσκομίζοντας κάθε σχετικό αποδεικτικό στοιχείο! Και πιστέψτε με, ΟΙ ΥΠΑΤΙΟΙ θα βρεθούν και θα τιμωρηθούν! Η ποινική προδικασία είναι σε εξέλιξη και έχουμε εμπιστοσύνη στο έργο της δικαιοσύνης!

Δεν είναι λίγες οι φορές που η οικογένεια (όσο και εγώ) κληθήκαμε να μιλήσουμε σε ΜΜΕ, αλλά αρνηθήκαμε γιατί προείχε η υγεία του Γιάννη μας και να αφήσουμε ανεπηρέαστη τη δικαιοσύνη να ασκήσει το έργο της! Στο σημείο αυτό να τονίσω, για να γίνει αντιληπτό από όλους, ότι ο πόνος της οικογένειας ήταν και είναι τεράστιος και μέρα με τη μέρα μεγαλώνει! Και όμως: Οι άνθρωποι αυτοί στάθηκαν στο ύψος τους και δεν προέβησαν σε κανέναν λαϊκισμό!

Το γεγονός όμως ότι η οικογένεια αυτή έχει αξιοπρέπεια, δε θα πρέπει να ερμηνευτεί από κανέναν ως έλλειψη θάρρους ή ανεκτικότητα στο να αναγράφονται σε προσωπικά προφίλ στο facebook και να διαχέονται ψευδείς και συκοφαντικές φήμες και ψευδείς διαδόσεις από κανέναν! Ακόμα περισσότερο, δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν, και μιλώ εκ μέρους της οικογένειας, να ξανακάνει οποιαδήποτε νύξη στο όνομα του Γιάννη μας και ειδικότερα στην εξέλιξη της ποινικής δικογραφίας πριν η δικαιοσύνη ολοκληρώσει το έργο της! 


Καταλαβαινουμε ότι πρόκειται για έναν άκομψο σχηματισμό εντυπώσεων, ο οποίος όμως είναι προσβλητικός. Αν κάποιοι αισθάνονται «άβολα», τότε θα πρέπει να κατανοήσουν πως αισθάνονται και οι οικείοι αυτού του παιδιού που η ζωή του καταστράφηκε, και να μην κάνουν αναρτήσεις προκλητικές γιατί η υπομονή κάποτε «τελειώνει»!

Ας σκεφτούν όλοι πως μπορεί να αισθάνονται οι γονείς ενός νέου, που τόσο άδικα κάποιοι κατέστρεψαν τη ζωή του, όταν μέσα σε όλα αναγκάζονται να διαβάζουν διαφορα σε βάρος του παιδιού τους! Και αν αυτοί κράτησαν μια αξιοπρεπέσταση στάση μέσα στον καημό τους μέχρι σήμερα, αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει κάποιοι να εκμεταλλευτούν τον φιλήσυχο χαρακτήρα τους!


Από εδώ και στο εξής λοιπόν καθετί που σχετίζεται με τον Γιάννη και σπιλώνει το ποιον του ή τη στάση των δικών του ανθρώπων και είναι ποινικά κολάσιμο, τότε χωρίς δεύτερη σκέψη από την αμέσως κιόλας επόμενη ημέρα θα καλείται να δώσει εξηγήσεις ενώπιον των αρμόδιων δικαστικών αρχών!
Η αξιοπρέπεια και η υπομονή αν νομίζουν κάποιοι ότι θα αποτελέσει αδυναμία τότε είναι «γελασμένοι»!

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ