Quantcast

http://picasion.com/

Δημοσιεύματα από τη Θεσσαλονίκη θέλουν τα αδέλφια Μπίκα να αναλαμβάνουν την Ξάνθη

Το Σάββατο (7/3) και ώρα 14:00, ο Χρήστος Πανόπουλος θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ξάνθη. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Metropolis 95.5, με τον Βασίλη Μάστορα, ίσως έχει θέμα και τη διαδοχή του στην ακριτική ομάδα αφού ο κ. Πανόπουλος βρίσκεται από καιρό
σε διαπραγματεύσεις με τους αδελφούς Μπίκα, ιδιοκτήτες της χορηγού-εταιρίας της Ξάνθης που είναι ιδιοκτήτες της Βέροιας. Εδώ δεν μπορεί να προκύψει ζήτημα πολυϊδιοκτησία, αφού πρόκειται για ομάδες διαφορετικών κατηγοριών. Η συνέντευξη Τύπου που προανήγγειλε ο Χρήστος Πανόπουλος έχει και μία ξεχωριστή σημειολογία καθώς μετά τον αγώνα της Ξάνθης με τον Παναθηναϊκό είχε δηλώσει ότι «θα μιλήσω για το θέμα της πολυϊδιοκτησίας όταν θα τελειώσει αυτή η ιστορία». Άρα μπαίνει ένα ερώτημα για τη χρονική περίοδο στην οποία αποφασίζει να μιλήσει μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ξάνθη, καθώς είτε εκτιμά ότι έχει καθίσει η σκόνη από την υπόθεση πολυϊδιοκτησίας ή έχει να ανακοινώσει κάτι άλλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ