Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αναβάλλεται η Σαββατιάτικη εκδήλωση αφιερωμένη στη Γυναίκα

Την αναβολή της εκδήλωσης του Σαββάτου με τίτλο «Μια Φορά κι ένα καιρό ήταν η γυναίκα», αποφάσισαν οι διοργανωτές φορείς και σύλλογοι, για προληπτικούς λόγους υγείας, σε σχέση με την εξάπλωση του κορωνοιού. Αντίθετα, όπως ενημερώνουν, η εκδήλωση της Κυριακής «Χαρίζουμε τα
μαλλιά μας, Χαρίζουμε δύναμη στις καρκινοπαθείς Γυναίκες» στο Δημαρχείο της Βέροιας, θα πραγματοποιηθεί κανονικά, όπως και κανονικά θα πραγματοποιούνται τα προγραμματισμένα δωρεάν ΠΑΠ ΤΕΣΤ. Διαβάστε την ανακοίνωση:

Ο Δήμος Βέροιας, το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών, το Κέντρο Κοινότητας και ο «Έρασμος» αποφασίζουν με αίσθημα ευθύνης την αναβολή σε μεταγενέστερο χρόνο της εκδήλωσης με τίτλο «Μια Φορά κι ένα καιρό ήταν η γυναίκα» που είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο 7 Μαρτίου 2020, 10:30-13:00 στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών για προληπτικούς λόγους υγείας σε σχέση με την εξάπλωση του κορονοιού. Ενημερώνουμε ότι η δράση «Χαρίζουμε τα μαλλιά μας, Χαρίζουμε δύναμη στις καρκινοπαθείς Γυναίκες» της Κυριακής 8 Μαρτίου 2020, ανήμερα της Ημέρας της Γυναίκας στο ισόγειο του Δημαρχείου Βέροιας, που διοργανώνεται από την ειδικότητα κομμωτικής του 1ου ΕΠΑΛ Βέροιας, το Εργαστηριακό Κέντρο Βέροιας και σε συνεργασία με το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ θα πραγματοποιηθεί κανονικά, από τις 10:00 - 14:00.

Κανονικά θα πραγματοποιηθούν και τα προγραμματισμένα ΠΑΠ ΤΕΣΤ σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Βέροιας και την μονάδα Οικογενειακού Προγραμματισμού Γ.Ν. Ημαθίας (Μονάδα Βέροιας) σε ωφελούμενες των κοινωνικών δομών του Δήμου Βέροιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ