Νωρίτερα η καταβολή των Συντάξεων Απριλίου - Δείτε τις νέες ημερομηνίες

Τι αποφάσισε ο ΕΦΚΑ
Να καταβληθούν νωρίτερα οι συντάξεις του Απριλίου 2020, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός στα τραπεζικά καταστήματα και στα ΑΤΜ και να περιοριστούν οι πιθανότητες μετάδοσης του Κορωνοϊού μεταξύ των συνταξιούχων, αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του
Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ). 

Συγκεκριμένα, η καταβολή θα πραγματοποιηθεί, ως εξής:

•Οι συντάξεις των μη μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ, θα καταβληθούν στις 24 Μαρτίου 2020, ημέρα Τρίτη, αντί της 26ης Μαρτίου 2020.

•Οι συντάξεις του δημοσίου θα καταβληθούν στις 27 Μαρτίου 2020, ημέρα Παρασκευή, αντί της 30ής Μαρτίου 2020.

•Οι συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τ. ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, τ. ΝΑΤ, τ. ΕΤΑΤ, τράπεζες, ΔΕΗ και ΟΤΕ, θα καταβληθούν στις 30 Μαρτίου 2020, ημέρα Δευτέρα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

1 σχόλιο:

  1. Τελικά, λεφτά ὄντως ὑπάρχουν. Καί δέν βρίσκεται καί κανένας οἶκος «ἀξιολογήσεως» (credit rating agency - CRA) νά ὑποβιβάσῃ τήν πιστοληπτική μας ἱκανότητα, καί δέν κινδυνεύουμε ἀπό πιστωτικό γεγονός μήτε ν' ἀδειάσουν τά ταμεῖα καί νά εἶναι ἀδύνατη ἡ καταβολή μισθῶν καί συντάξεων. Τό 2010 οἱ... εἰδήμονες ἄλλα μᾶς ἔλεγαν._

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ