Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με νέα όπλα στη... «μάχη» το «Βοήθεια στο Σπίτι»

«Με νέες μάσκες και στολές... Τρέμε κορωνοϊέ!»
Με αυτό το μήνυμα που σχημάτισαν πάνω σε λευκά χαρτιά, φωτογραφήθηκε το προσωπικό του «Βοήθεια στο Σπίτι» Βέροιας. Θέλησαν με αυτόν τον τρόπο να ευχαριστήσουν τον πρόεδρο του ΚΑΠΑ Λεωνίδα Ακριβόπουλο και την
προϊσταμένη Άρτεμις Λευκοπούλου, για τον νέο εξοπλισμό που τους παρείχαν, προκειμένου να προσφέρουν στους ανήμπορους συμπολίτες μας τις υπηρεσίες τους με ασφάλεια. 

Μην ξεχνάμε, ότι το προσωπικό του «Βοήθεια στο Σπίτι», τις κρίσιμες αυτές ημέρες που διανύουμε, όχι μόνο δεν μένει σπίτι, αλλά έπειτα από απόφαση του ΚΑΠΑ δήμου Βέροιας, εμπλούτισε τις υπηρεσίες του, προσφέροντας βοήθεια για διάφορες ανάγκες, σε μοναχικά άτομα τρίτης ηλικίας, σε άτομα με αναπηρίες και σε όσους ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.

Έτσι, για όσο διάστημα οι παραπάνω κατηγορίες συμπολιτών μας πρέπει να παραμείνουν στο σπίτι, λόγω των περιοριστικών μέτρων για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού, το προσωπικό του «Βοήθεια στο Σπίτι» θα είναι δίπλα τους και με την αγορά φαρμάκων, τροφίμων, ειδών πρώτης ανάγκης και άλλα.

Μπορείτε να τηλεφωνείτε καθημερινά και ώρες 09:00 - 13:00, στα παρακάτω τηλέφωνα των δομών, ανά δημοτική ενότητα διαμονής σας:

- Βοήθεια στο σπίτι Δ.Ε. Βέροιας: 2331353825.
- Βοήθεια στο σπίτι Δ.Ε. Αποστόλου Παύλου: 2331043390
- Βοήθεια στο σπίτι Δ.Ε. Δοβρά: 2331051187
- Βοήθεια στο Σπίτι Δ.Ε. Μακεδονίδος: 2331351721
- Βοήθεια στο Σπίτι Δ.Ε. Βεργίνας: 2331352019

Το προσωπικό του «Βοήθεια στο σπίτι» του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας θα αξιολογεί το αιτήματα και, ανάλογα με την δυνατότητα, θα σας εξυπηρετεί σε θέματα όπως: αγορά και προμήθεια φαρμάκων, τροφίμων, ειδών πρώτης ανάγκης και άλλες πρακτικές εξυπηρετήσεις της καθημερινότητας.
«Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο μας, τον πρόεδρο του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας κ. Ακριβόπουλος Λεωνίδας και την προϊσταμένη μας κ. Λευκοπούλου Άρτεμη για το νέο μας εξοπλισμό σε μέσα ατομικής προστασίας! Η ασφάλεια των εργαζομένων του Βοήθεια στο Σπίτι σε προτεραιότητα!»

«Με τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής προστασίας, υγείας και εθελοντισμού κ. Κελεσίδη! Έναν άνθρωπο που βρίσκεται αυτές τις δύσκολες ώρες καθημερινά δίπλα μας, μας στηρίζει και μας εμψυχώνει»

1 σχόλιο:

  1. ΘΑ ΑΛΛΑΖΕΟΥΝ ΟΙ ΑΝΥΡΩΟΙ ΣΤΟΛΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ή ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΘΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ