Με γάντια και μάσκα στην Κοζάνη ο Χρυσοχοΐδης

Στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη, βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης με σκοπό την ενημέρωσή του για την κατάσταση στην Δυτική Μακεδονία σχετικά με την εφαρμογή των μέτρων για τον κορωνοϊό. Μάλιστα ο Ημαθιώτης πολιτικός φορούσε μάσκα στο πρόσωπο και γάντια. Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης στην οποία συμμετείχαν ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας Ταξίαρχος Θεόδωρος Κεραμάς και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης Διόγκαρης Σπυρίδων, ο κ. Χρυσοχοϊδης ενημερώθηκε για την επικρατούσα κατάσταση στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας και ακολούθως τόνισε την σημασία βέλτιστου σχεδιασμού, διαρκούς ελέγχου και καθημερινού επανασχεδιασμού, όταν αυτό απαιτείται.

Επίσης, έδωσε εντολές για αυστηρή υλοποίηση των αποφάσεων της κυβέρνησης, καθώς και για ενίσχυση του αστυνομικού έργου για την προστασία της περιουσίας των πολιτών και την περαιτέρω εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας τους.Τέλος, επισήμανε την σπουδαιότητα τήρησης των κανόνων υγειονομικής προστασίας και από τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας.

Μάλιστα ο υπουργός επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γεώργιο Κασαπίδη, τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Καστοριάς Δημήτριο Σαββόπουλο, τους Δημάρχους, Βοϊου Χρήστο Ζευκλή, Καστοριάς Ιωάννη Κορεντσίδη, Άργους Ορεστικού Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου και Κοζάνης Λάζαρο Μαλούτα, από τους οποίους ενημερώθηκε για την κατάσταση που επικρατεί στις περιοχές αρμοδιότητάς τους και τους κάλεσε να συνεχίσουν την προσπάθεια για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, τονίζοντας την ανάγκη ουσιαστικής συνεργασίας μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων φορέων.

3 σχόλια:

  1. Αυτός γιατί δεν έμεινε σπίτι. Είναι και ευπαθή ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ὅταν βγαίνῃ πασόκος μέ μάσκα καί γάντια παγανιά, νά κοιτᾶτε τίς τσέπες σας, παιδιά! Τά μάτια σας δεκατέσσαρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτοί (κυβερνώντες) δεν μας κάνουν πλύση εγκεφάλου με τα παπαγαλάκια στις τηλεοράσεις ότι οι μάσκες είναι για να φοράνε όσοι νοσούν? Νοσούν αυτοί οι τύποι στη φωτογραφία? Μήπως κάποιοι πρέπει να απολογηθούν στον εισαγγελέα για διασπορά ψευδών ειδήσεων ότι τάχα η χρήση μάσκας δεν σε προστατεύει από τον ιό και μην τη φοράτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ