Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

H επέλαση του χιονιά σε Κουμαριά, Ξηρολίβαδο και Σέλι

Δείτε τις πανέμορφες εικόνες
Στα «λευκά» ντύθηκαν τα ορεινά χωριά του Βερμίου. Η χθεσινοβραδινή επέλαση του χιονιά και η κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας είχε ως αποτέλεσμα να το στρώσει σχεδόν 10 εκατοστά. Οι δρόμοι και τα πεζοδρόμια έχουν γεμίσει με χιόνι και η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται με μεγάλη προσοχή. Την μεγάλη επέλαση του χιονιά δέχθηκαν η Κουμαριά, το Ξηρολίβαδο και το Σέλι. Σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis.gr το εκχιονιστικό της Περιφέρειας πέρασε για τον δρόμο Βέροια-Σέλι-Νάουσα, ενώ λίγο αργότερα ανέβηκε και το μηχάνημα του Δήμου για τους δρόμους μέσα στα χωριά. Η αποκομιδή των σκουπιδιών θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, όπως ενημέρωσε η Αντιδημαρχία Καθαριότητας. Δείτε τις πανέμορφες εικόνες που μας έρχονται από τα ορεινά της Ημαθίας:







5 σχόλια:

  1. Οι πίστες άνοιξαν,η θα ανέβουμε τσάμπα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταρα εχει πεσει σε αυτο το χωριο....ακομα και οταν χιονιζει (σπανια πλεον), επιβαλλεται απαγορευση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aυτο δεν ιχυει...μην μπερδευουμε το χιονι που θελει με το χιονοδρομικα ξια να λειτουργησουν οι πιστες με το αν χιονιζει στο χωριο...στο χωριο χιονιζει αρκετα οπως και σε αλλα χωρια που βρισκονται στο ιδιο υψομετρο στην βορεια αλλαδα..πχ Σαμαρινα ...φετος σε ενα χαλια χειμωνα χιονισε περιπου 30 μερες συνολικα...

      Διαγραφή
  3. Χάααα ποιες πίστες βρε... Απαγόρευση έχουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ