Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γκίμας: «Είμαστε οι διάσημοι πουθενάδες»

«Να μείνει η Βέροια στην Α2»
Για μια ακόμη φορά, με λόγια καρδιάς μίλησε ο Δημήτρης Γκίμας. Ο προπονητής του Φιλίππου εμφανώς συγκινημένος από την μεγάλη νίκη επί του Αγρίνιου σε δηλώσεις του τόνισε πως η ομάδα έχει κάνει σπουδαία πορεία και ότι θα
προσπαθήσει να κάνει μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία του πρωταθλήματος και να παραμείνει στην Α2. Διαβάστε αναλυτικά τι ανέφερε: 

«Τι είναι άραγε αυτό που κάνει μια παρέα όπως η δίκη μας να αντέχει ακόμη; Να παλεύει με τους τραυματισμούς δυο βασικών παικτών κι ενός ελπιδοφόρου μικρού. Να αντιστέκεται, να πηγαίνει ενάντια σε προγνωστικά. Να κερδίζει κάπου κάπου παίζοντας καλό μπάσκετ. Παίζοντας με αυταπάρνηση, παίζοντας με αξιοπρέπεια, όπως μου είπε και με συγκίνησε ένας καλός μου φίλος. 

Στη φετινή Α2 σίγουρα ήμασταν μια ομάδα που ερχόταν απ το πουθενά. Ήμασταν οι διάσημοι πουθενάδες. Σήμερα γίναμε εφτάψυχοι. Ο δρόμος όμως μακρύς. Θα χρειαστεί να γίνουμε πολυψυχοι για να καταφέρουμε κάτι. Όπως και να έχει όμως, όποιο κι αν είναι το τέλος, θα πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για ότι έχουμε καταφέρει όχι μόνο φέτος αλλά όλα τα τελευταία χρόνια. Από τα πρόθυρα της απαξίωσης και της διάλυσης ξανά στην Α2. Ανταγωνιστικοί κι όχι κομπάρσοι. 

Ο κόσμος ήταν δίπλα μας και μας βοήθησε. Θέλουμε όμως ακόμη περισσότερους να σταθούν δίπλα μας. Το αξίζει η διοίκηση μας, το αξίζουν και το χρειάζονται οι παίκτες μας.
Απομένουν δέκα παιχνίδια. Πέντε εδώ. Βοηθήστε μας να καταφέρουμε μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία. Να επιβιώσουμε οι πουθεναδες. Να μείνει η ΒΕΡΟΙΑ στην Α2. Η ΠΙΣΤΗ ΚΙΝΕΙ ΒΟΥΝΑ.

5 σχόλια:

  1. Να περάσει το μήνυμα και να βοηθήσουν όλα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης να κινητοποιήσουν τον κόσμο να συμμετέχει ενεργά στην προσπάθεια του ΦΙΛΙΠΠΟΥ. Στηρίξτε τον ΦΙΛΙΠΠΟ με την παρουσία σας στους αγώνες τόσο σε οικονομικό επίπεδο όσο και στο αγωνιστικό μέρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγω παντως καθε Σαββατο στο ΕΑΚ που κατεβαινω οταν πσιζει αυτη η ομαδα, ξεχναω ποιος ειμαι ,τι ειμαι , τι με ακολουθει , απασχολει ολη την βδομαδα, και μπαινω και συμμετεχω σε αυτες τις επικες νικες,ανατροπες, αλλα κυριως αυτο- οταν χανουμε φευγω γεματος! Απιστευτα συναισθηματα..τα λεω χωρις να ειμαι 100% μπσσκετικος...Μπραβο τους..το λιγοτερο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η μεγαλύτερη βοήθεια που μπορούμε να προσφέρουμε σε αυτή την ομάδα είναι η παρουσία μας στους αγώνες που απομένουν. Η ομάδα αποπνέει υγεία και πρέπει να μείνει στην Α2. Οι επαγγελματίες της πόλης στο μέτρο του δυνατού να βοηθήσουν οικονομικά την αξιοπρεπή προσπαθεί που γίνεται για να μείνει ζωντανή η ομάδα στην Α2.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και βέβαια θα παραμείνει κόουτς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να βοηθησουμε τον φιλιππο να ειμαστε ολοι εκει στους αγωνες που δινει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ