Quantcast

http://picasion.com/

Απάντηση της Α.Δ. Ημαθίας στον Χαρέλα: «Ψευδή και ανυπόστατα τα όσα αναφέρει»

Επίσημη απάντηση εξέδωσε η Αστυνομική Διεύθυνση της Ημαθίας, όσον αφορά τις δηλώσεις του Παναγιώτη Χαρέλα. Να θυμίσουμε πως ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook είχε κάνει έντονη κριτική στο επιτελείο της Α.Δ.,
διότι δεν μπόρεσε να συνδράμει με προσωπικό από την Υπηρεσία Διαχείρισης Μετανάστευσης στα σύνορα του Έβρου για να αντιμετωπιστεί το μεταναστευτικό (δείτε εδώ). Διαβάστε αναλυτικά:

«Από την Διεύθυνση Αστυνομίας Ημαθίας ανακοινώνεται εις απάντηση των αναφερόμενων σε προσωπικό λογαριασμό (Facebook) του Προέδρου της ΠΟ.ΣΥ.ΦΥ., κ. ΧΑΡΕΛΑ Παναγιώτη και εν συνεχεία αναπαραγωγή αυτών σε διαδικτυακούς ιστότοπους, ότι είναι παντελώς ψευδή και ανυπόστατα μη γνωρίζοντας πραγματικά περιστατικά και υπηρεσιακές ενέργειες. Λόγοι υπηρεσιακοί και κρατικής ασφάλειας δεν επιτρέπουν την δημοσίευση στοιχείων, προσώπων και μέσων, στην εν λόγω αναφορά, πλην του ότι η Διεύθυνση Αστυνομίας Ημαθίας συμμορφώθηκε και ενήργησε σύμφωνα με τις διαταγές του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας. Τους λόγους αναγραφής των αναφερόμενων γνωρίζει μόνο ο ίδιος, αλλά σε κάθε περίπτωση αποτελούν ασέβεια στους Αστυνομικούς που εκτελούν υπηρεσία κάτω από αντίξοες συνθήκες, τιμώντας την ιδιότητα που φέρουν, υπερβάλλοντας εαυτόν και προσωπικές υποχρεώσεις».

3 σχόλια:

  1. Την γυναίκα, που διαμαρτύρονταν στις Πρέσπες για το ξεπούλημα της Μακεδονίας, ποιός την σκότωσε? Τα ληγμένα δακρυγόνα και το ξύλο στα νησιά ποιός τα έφαγε? Ο Έλληνας, που τα τελευταία χρόνια, δέχετε στην ίδια την πατρίδα του τον χειρότερο ρατσισμό από τους κυβερνώντες, έχει ως όργανα των παραπάνω παράνομων ενεργειών εσάς.
    Στην δημοκρατία, λέει, κυρίαρχος είναι ο λαός. Από το '74 και μετά, πότε εκφράστηκε η κυριαρχία και το θέλημα του λαού? Μήπως από τις εκλογές που είναι αποτέλεσμα πλύσης εγκεφάλου και πελατειακών σχέσεων?
    Δυστυχώς, μέσα στη γενική διαφθορά της Ελληνικής κοινωνίας, έχετε μεγάλο μερίδιο ευθύνης, ως όργανα εκτελέσεως παράνομων κυβερνήσεων, καθότι είναι προϊόν απάτης και πλάνης του λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΥΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ.
      ΕΝΑ ΚΑΠΟΙΟ ΕΙΔΟΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΚΑΙ "ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ" ΥΠΑΡΧΕΙ.
      Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑ...
      ΑΙΣΘΗΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΧΟΥΜΕ

      Διαγραφή
  2. ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ ΚΑΙ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ Η ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΙΑΚΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ. ΚΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΈΜΙΣΕ ΣΥΝΟΡΙΑΚΑ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΊΑ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΜΙΑ ΚΑΣΤΑ ΕΥΝΟΗΜΕΝΩΝ ΔΗΜΌΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ. ΑΥΤΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΌ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΧΑΡΕΛΗΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΥΤΕ ΩΡΑ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΆΝΤΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΊΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΣΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΠΑΡΑ 200 ΑΤΟΜΑ ΟΛΑ ΚΙ ΟΛΑ. ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΜΌΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΑΣ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΌΡΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ