Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έκτακτο: 3 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στην Ημαθία

Μετά από 5 μέρες, ήρθαν τα άλλα δύο κρούσματα
Τρία είναι πλέον τα επιβεβαιωμένα κρούσματα με κορωνοϊό στην Ημαθία, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από τον ΕΟΔΥ (Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας), στην σημερινή έκθεση για τον COVid-19. Το πρώτο κρούσμα επιβεβαιώθηκε στις
24 Μαρτίου, σε 49χρονο άνδρα που είχε ταξιδέψει στην Αμερική (δείτε εδώ), ενώ σήμερα, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε άλλα δύο επιβεβαιωμένα κρούσματα στην Ημαθία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, έπειτα από επικοινωνία με το Νοσοκομείο Ημαθίας, τα δύο αυτά κρούσματα δεν εξετάσθηκαν στα Νοσοκομεία Βέροιας και Νάουσας (καθώς τα δείγματα που έχουν σταλεί μέχρι και σήμερα από τις μονάδες της Ημαθίας, είναι όλα αρνητικά) αλλά ούτε και σε κάποιο από τα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία της Βορείου Ελλάδος.  

Το πιθανότερο σενάριο είναι πως τα δύο αυτά δείγματα πάρθηκαν σε Νοσοκομείο που εδρεύει στη Λάρισα ή και πιο νότια της χώρας και πιθανόν πρόκειται για Ημαθιώτες (που κατοικούν προσωρινά στον τόπο από όπου προήλθαν τα δείγματα) που δήλωσαν ως έδρα τους την Ημαθία και έτσι καταγράφηκαν από τον ΕΟΔΥ.

7 σχόλια:

  1. Γιατί δισανασχετητε ρε!! Εδώ δεν θα έρθει?? Φοβάστε να μην κολλήσετε και ψωφήσετε?? Εδώ δεν μοιάζει τους κυβερνώντες μας αν ψωφήσει ο μησως πληθυσμός!! Ίσα ίσα βούτυρο στο ψωμί τους είναι δεν θα πληρώνουμε συντάξεις και περιθάλψει και αν ήτανε ακόμα ποιο καλά προγρατισμενος ο ιός να πεθάνουν δημόσιοι υπάλληλοι συνταξιούχοι υψηλομισθοι γιαυτούς ακόμα καλύτερα!!! Καίγονται να μην κατάρευση το σύστημα υγείας που είναι μια σάπια κοιλιά που δεν χορτενε ποτέ και μέσα απ' αυτή κονομουσανε μίζες λοβητουρες και ότι άλλο βάλει το μυαλό μας!! Αν φάμε το 1/1000000 που πέρασε η Ιταλία το δικό μας σύστημα υγείας έχει κατάρευση αυτό φοβούνται να μην ξεφτηληστουνε!! Το γόητρο αυτό τους νοιάζει και το πολιτικό κόστος!!! Να δούμε μετά από αυτό το κακό πόσες επιχειρήσεις θα ανοίξουμε και πόσες θα κλείσουμε!!!! Ούτε το 30% θα ξαναλειτουργήσει αυτό είναι το μεγαλύτερο κακό που θα μας βρει και η αρωστια θα περάσει!!! Εργαστηριακό μικρόβιο είναι που κυκλοφόρησε για ένα σκοπό που μόλις τον εκπληρώσει θα εξαφανιστεί!!! Βάλτε το καλά στο μυαλό σας χέχτηκαν για μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσύ βλακομουτρο τι μέρος του λόγου είσαι; Μόνο βλακας η και Αναρχωσυρυζεως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ