Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έκκληση για αίμα από το Νοσοκομείο Βέροιας

«Στερεύουν» τα αποθέματα λόγω κορωνοϊού
Από το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Βέροια ανακοινώνεται πως υπάρχει μεγάλη ανάγκη για αίμα, λόγω του κορωνοϊού και του δικαιολογημένου φόβου των πολιτών να πλησιάσουν τα Νοσοκομεία και κάνει έκκληση προς τους εθελοντές αιμοδότες να προσέλθουν άφοβα στο Τμήμα Αιμοδοσίας για να προσφέρουν αίμα. Αρκεί οι εθελοντές αιμοδότες να πληρούν κάποιες προϋποθέσεις, όπως αυτές που αναφέρονται στην ανακοίνωση:

«Λόγω της επιδημίας του κορωνοϊού, οι ανάγκες σε αίμα είναι μεγάλες. Παρακαλούνται όσοι αιμοδότες είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΥΓΙΕΙΣ, δεν έχουν έρθει σε στενή επαφή με πιθανό ή επιβεβαιωμένο κρούσμα ή δεν έχουν ιστορικό ταξιδιού σε προσβεβλημένες από τον κορωνοϊό COVID-19 περιοχές, να προσέλθουν άφοβα στην Αιμοδοσία του Νοσοκομείου μας να προσφέρουν αίμα.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω ενημέρωση τηλεφωνήστε στο τηλ. 2331029600».

1 σχόλιο:

  1. Γιατί δεν δίνετε κάποιο ηθικό κίνητρο στους χρόνια εθελοντές αιμοδότες όπως γίνονταν παλιά, με ένα δίπλωμα η ένα ευχαριστήριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ