Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στη «Φίνα-Κότα» οι κορυφαίοι της Μόδας

Το απόγευμα της Τετάρτης 11 Μαρτίου στον πολυχώρο της Εληάς πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το «Moda-show Γιάννης Σισμανίδης». Λίγες ώρες πριν την έναρξη του event, ο διοργανωτής μαζί με τα πανέμορφα μοντέλα του, εθεάθησαν στο Μακροχώρι και συγκεκριμένα στο ψητοπωλείο «Φίνα-Κότα».
Εκεί τους υποδέχθηκε προσωπικά ο επιχειρηματίας του μαγαζιού Χρήστος Μπαλτζής, ο οποίος αφού τους καλωσόρισε, τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους και τους ευχήθηκε από καρδιάς καλή επιτυχία στην εκδήλωσή τους.

Όπως είναι λογικό, η παρουσία των όμορφων μοντέλων μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε από τους κατοίκους του Μακροχώριου, με τα βλέμματα να πέφτουν επάνω στις γοητευτικές κυρίες. Το μενού εκτός από τοπικά εδέσματα περιείχε και σπεσιαλιτέ του καταστήματος, μιας και οι αιθέριες υπάρξεις πρέπει να κρατάνε την σιλουέτα τους και τη γραμμή τους. 

Δείτε φωτογραφίες:





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ