Έκτακτο: Μόνο κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή ανοικτές για τους πολίτες οι υπηρεσίες της Π.Ε. Ημαθίας

Mε καταγραφή ατομικών στοιχείων και ενώ έχει προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία
Στο πλαίσιο της εφαρμογής των μέτρων και των αποφάσεων που ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού, πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020 στη Βέροια, ενημερωτική σύσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη, με Διευθυντές, Προϊσταμένους και στελέχη της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας. 

Κατά τη σύσκεψη έγινε πλήρης ανάλυση και ενημέρωση για τη σειρά των μέτρων που αποφασίστηκαν και ισχύουν για όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, σε σχέση με τήρηση κανόνων ασφαλείας για όλους τους εργαζόμενους αλλά και μέτρων που διασφαλίζουν τη σωστή και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πολιτών και συμβάλλουν στην αντιμετώπιση της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

Στο πλαίσιο αυτό ανακοινώνεται ότι από τώρα και μέχρι νεώτερης ανακοίνωσης, όλες οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας θα εξυπηρετούν τους πολίτες μόνο τρεις ημέρες της εβδομάδας, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή ενώ τις υπόλοιπες ημέρες οι υπηρεσίες θα λειτουργούν χωρίς να υπάρχει πρόσβαση για το κοινό. Στο πλαίσιο των μέτρων πρόσληψης και προφύλαξης, στις ημέρες προσέλευσης του κοινού, στην είσοδο κάθε υπηρεσίας θα γίνεται καταγραφή των ατομικών στοιχείων κάθε εισερχόμενου πολίτη, για νόμιμη χρήση τους σε κάθε πιθανή περίπτωση που θα υπάρξει ανάγκη ιατρικής ιχνηλασιμότητας της κίνησης εντός της υπηρεσίας. Επιπλέον, πριν την κάθε επίσκεψη στις υπηρεσίες, οι ενδιαφερόμενοι πολίτες θα πρέπει πρώτα να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα ως κάτωθι:
  • Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας: 2331350172
  • Δ/νση Μεταφορών και Επικοινωνιών: 2331353417
  • Δ/νση Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος: 2331353614
  • Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής: 2331350146
  • Υποδιεύθυνση Οικονομικού – Ανθρωπίνων Πόρων: 2331350118
  • Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων: 2331353661
  • Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη: 2331350102
Παρακαλούνται οι πολίτες να δείξουν κατανόηση στις αποφάσεις που λαμβάνονται, να προσέρχονται στις υπηρεσίες με βάση τον παραπάνω προγραμματισμό και μόνο για επείγουσες και αναγκαίες περιπτώσεις και κυρίως να συμβάλλουν στην αντιμετώπιση της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

Λειτουργούμε με σύνεση και αποφασιστικότητα. Δεν χρειάζεται πανικός. Αντιμετωπίζουμε με ψυχραιμία τα ζητήματα. Τηρούμε τους κανόνες προσωπικής υγιεινής, ενημερωνόμαστε σωστά από τους ειδικούς, περιορίζουμε τις άσκοπες μετακινήσεις και ειδικά τις μετακινήσεις των ατόμων που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, ακολουθούμε τις οδηγίες των αρμοδίων υπηρεσιών, των ειδικών επιστημόνων και των ιατρών. Ως Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας είμαστε στο πλευρό των πολιτών και των εργαζομένων, είμαστε εδώ για να συνδράμουμε τους αρμόδιους φορείς υγείας της χώρας, της περιφέρειας και της Ημαθίας, στην αντιμετώπιση του προβλήματος, μαζί με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και με το σύνολο της Αυτοδιοίκησης.

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ