Quantcast

http://picasion.com/

«Έφυγε» ο Πέτρος... ο φύλακας του Σελίου

«Έφυγε» σε ηλικία 60 ετών ο Πέτρος Πιτούλιας. Γεννημένος τον Μάρτιο του 1960, ήταν ένας από τους λίγους μόνιμους κατοίκους του Σελίου και εμβληματική φυσιογνωμία του χωριού. Υδραυλικός στο επάγγελμα και για πολλά χρόνια υπεύθυνος για το νερό του Σελίου. Τα καλοκαίρια ως συμβασιούχος της ΔΕΥΑΒ και
όλο τον υπόλοιπο χρόνο ως «φύλακας», ως «επιστάτης», φιλότιμος, δυνατός και βοηθός για όλους. Δεν ήταν λίγες οι φορές που κάτω από δύσκολες συνθήκες, μέσα στην παγωνιά και τα χιόνια, προσπαθούσε να ξεπαγώσει βρύσες.
Άνθρωπος μοναχικός, έμενε μόνος αλλά δεν «έφυγε» μόνος... Είχε κοντά του όλο το χωριό που τον φρόντιζε και αρκετά άτομα δίπλα του. Τα τελευταία χρόνια πάλευε με τον καρκίνο του πνεύμονα, ενώ τις τελευταίες ημέρες είχε μεταφερθεί σε διαμέρισμα στη Βέροια, έχοντας στο πλευρό του άτομο να τον φροντίζει μέχρι το τέλος.

Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη 31 Μαρτίου και ώρα 17:00, στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου στη Βέροια, σε κλειστό οικογενειακό κύκλο. Καλό Παράδεισο.

Ευχαριστούμε τον Στέργιο Ζυγουλιάνο για τις πληροφορίες 




7 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ