Quantcast

http://picasion.com/

Balcony party στο Πασακιόσκι - Ντί Τζέι τρέλανε την γειτονιά!

Η βεράντα του έμοιαζε σαν ένα μικρό «Las Vegas»
Μετά την Κατερίνη όπου 51 Ντί Τζέι βγήκαν στα μπαλκόνια τους, προκειμένου να παίξουν μουσική (δείτε εδώ) και να εμψυχώσουν τον κόσμο από τις επιπτώσεις του κορωνοϊού, σειρά είχε ένας Βεροιώτης, ο οποίος κατάφερε να τρελάνει το Πασακιόσκι με
τις μουσικές επιλογές του. Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ της Τρίτης 24 Μαρτίου σε μια πολυκατοικία επί της οδού Καπετανίδη έγινε το... «έλα να δεις». Ένας νεαρός συμπολίτης μας εφοδιασμένος, με το κατάλληλο ηχοσύστημα, φωτορυθμικά και λαμπάκια, βγήκε στον μπαλκόνι του και άρχισε να παίζει μουσική. Μέσα σε λίγα λεπτά ξεσήκωσε την γειτονιά, με τον κόσμο να τον επιβραβεύει με το θερμό του χειροκρότημα. Είχε πλούσιο μουσικό ρεπερτόριο (έπαιξε από Ξυλούρη μέχρι και Ημισκούμπρια) και η βεράντα του έμοιαζε σαν ένα μικρό «Las Vegas». Η παράσταση κράτησε για 20 λεπτά περίπου, με τον Ντί Τζέι να προσπαθεί να αλλάξει την διάθεση των γειτόνων του. Δεν ξέρουμε αν τελικά πέτυχε απόλυτα το σκοπό του, πάντως σίγουρα αποτέλεσε μια ευχάριστη έκπληξη στις δύσκολες ημέρες που περνάμε.

13 σχόλια:

  1. ΚΑΙ είμαστε ακόμα στην αρχή....που να πιαστούν και οι ζέστες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σοβαρευτείτε!
    αυτα δεν εχουν καμια σχεση με τις συνηθειες του Ελληνα. ποιος τους ειπε ολους αυτους οτι μας λειπει η μουσικη ή τα συνθηματα ή οτι αλλο χαζο βλεπουν να γινεται στο εξωτερικο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο στον νεαρό. Έτσι. Τα νεαρά παιδιά έχουν δύναμη ψυχής!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν πιασουν οι ζεστες φιλε θα πηδαμε απο τα μπαλκονια δεν θα παιζουμε μουσικη γι αυτο πολυ καλα εκανε το παλικαρι.Μακαρι ολοι να ειχαμε εναν τετοιο σε καθε γειτονια ετσι οπως γιναμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟΤΕ ΠΕΣΤΟΝ ΝΑ ΤΟ... ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ!!!

      Διαγραφή
    2. Τουλάχιστον έβαλε και κανένα παραδοσιακό-δημοτικο λόγω της ημέρας;;;

      Διαγραφή
  5. Γραφικότητες,να μην πω κάτι άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πόσο κόμπλεξ αυτή η πόλη.. ελεος..να φανταστω αυτοί που σχολιάζετε είστε οι ίδιοι που νηστευετε κιόλας.. τραγικοί το λιγότερο σε αυτήν την πόλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασχετο τελειως αυτο με τη νηστεια..

      Διαγραφή
    2. Εσύ!... εξυπνούλη /ούλα που ξέρεις και τι κάνουν κάποιοι με τη νηστεία.

      Διαγραφή
  7. Γελάω με τους γελοιους πόνους σας. Ανθρωπακια😃

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπραβο βρε στο παλικαρι κ λυπαμαι για οσους καναν αρνητικα σχολια, μακαρι να ταν κ αλλοι σαν κι αυτον να μας ανεβαζαν τη ψυχολογια λιγο στις δυσκολες αυτες μερες.
    Κ παλι μπραβο..
    Ενας τετοιος κ στη δικη μου γειτονια παρακαλω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπραβο στον αλανο που με τετοια πραξη δειχνει την διαθεση του κ δεν πτοειται,καμια σχεση με το αν εσας τους απο πανω αρνητικους πιστεψατε πως σκεφτηκε εσας πως θα το παρετε για να το κανει!!Απλα ειναι κ ενα κινητρο,το να νιωσει πως ισως καταφερει να παρασυρει κι αλλους,να δωσει διαθεση!Αλανε να μην ξεχασεις την επομενη φορα να καλεσεις κ μενα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ