Quantcast

http://picasion.com/

Άραγε είμαστε ανθισμένες ροδακινιές ή σάπια ροδάκινα;

Μ' αυτό το ρητορικό ερώτημα, η Κατερίνα Γρηγοριάδου, αναπαράγοντας το κείμενο της Εύας Μακροπούλου, μας προσκαλεί να δούμε από κοντά την παράσταση που έχει σπάσει ταμεία στη Βέροια και θεωρείται από τα κορυφαία θεατρικά έργα που ήρθαν φέτος στην περιοχή μας (δείτε εδώ). Η υπεύθυνη
επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο facebook τονίζει πως είναι μια παράσταση με κοινωνικό σχολιασμό και υψηλή αισθητική. Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε για τις «Ανθισμένες Ροδακινιές - Johatsu»:


«Το ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας επιστρέφει δυναμικά με μια παράσταση κοινωνικού σχολιασμού. Με σύγχρονη σκηνοθεσία ανθρώπινες ερμηνείες και ένα θέμα που πονάει όσους φοβούνται να αντιμετωπίσουν την αλήθεια. Μια ανατομία στην αγροτική επαρχία, που θα μπορούσε να είναι οποιαδήποτε επαρχιακή πόλη που αγαπά το φαίνεσθαι, αλλά ντρέπεται για το είναι. Η παράσταση μας καλεί να καθίσουμε στα παρασκήνια του φεστιβάλ ροδάκινου και να δούμε με τα μάτια μας τι συμβαίνει πίσω από την κλειστή αυλαία. Άραγε τελικά είμαστε Ανθισμένες Ροδακινιές ή σάπια ροδάκινα; Θα σας πουν πολλοί να μην το δείτε... Σας προτείνω να τους αγνοήσετε και να πάτε. Με ανοιχτό μυαλό και διάθεση αυτοκριτικής για 1 ώρα και 20 λεπτά.

2 σχόλια:

  1. Για πατε καμια βολτα το καλοκαιρι απ τους συνεταιρισμους...εκει να δεις τι "εργο θα παιχτει" ,με τους καρπους απ τις "ανθισμενες ροδακινιες"....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν ζει και ο κωτουνιος να τον ρωτησουμε. ενταξει δεν θα κρινω την παρασταση απο την στιγμη που δεν την ειδα, μην είστε όμως τόσο περήφανοι για τις "ανθισμένες ροδακινιές"( ωραίο θέαμα δε λέω) άλλα ας κάνουν και μετρήσεις για τα τοξικά απόβλητα που εκλειονται στην ατμοσφαιρα με πανω 15 ψεκασματα ετησιως( με τουρκικα και κινεζικα σκευαμαστατα εκτος Ε.Ε λογω τιμης) που εχει η εν λογω καλιεργεια εκτος αν τα υπολειματα πανε στην σεληνη.
    αν εχω λαθος γιατι αυτοι που ψεκαζουν ντυνονται σαν αστροναυτες?
    για την φτωχοποιηση (περα απο τις πρωτες χρονιες που εχει αποδοση) ας μιλησει αλλος.
    ΥΓ εγω λεω να βαλουμε βοδια και ο τοβ να ενισχυσει το φεστιβαλ σοκολατας με γαλα εντοπιο και τοτε η βεροια θα γινει ελβετικο καντονι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ