Quantcast

http://picasion.com/

Πάμπλουτος σεΐχης από το Ντουμπάι ήρθε στη Βέροια και μοίραζε 500€

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι καταστηματάρχες - Έβγαλαν τρελό πουρμπουάρ οι σερβιτόροι
Μια απρόσμενη επίσκεψη πραγματοποίησε στην πόλη της Βέροιας ένας από τους μεγαλύτερους σεΐχηδες των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες

του veriotis.gr, που επιβεβαιώνονται πλήρως από ανθρώπους της νύχτας, ο βαθύπλουτος ιδιοκτήτης πετρελαϊκών πηγών Μοχάμεντ Μπιν Ρασίντ Αλ Μακτούμ αποφάσισε να επισκεφθεί την γενέτειρα του Μέγα Αλέξανδρου και να δει από κοντά τους βασιλικούς τάφους της Βεργίνας. Αφού επισκέφθηκε το Μουσείο των Αιγών, στην συνέχεια πήγε σε γνωστό εστιατόριο της Βέροιας για να δοκιμάσει τα τοπικά εδέσματα της περιοχής. Εντυπωσιάστηκε από την φάβα και την ποικιλία τυριών, ενώ δοκίμασε και το παραδοσιακό ρεβανί, όπου πραγματικά έμεινε κατάπληκτος. Όπως φημολογείται, έδωσε εντολή στους συνεργάτες του να πάνε και να αγοράσουν πάνω από 300 κιλά ρεβανί για να το μεταφέρει στο Ντουμπάι. Όσον αφορά για τον λογαριασμό του τραπεζιού, δεν ρώτησε καν τους υπεύθυνους, παρά μόνο άφησε δύο 500ευρω και έφυγε.

Το βράδυ αποφάσισε να γνωρίσει από κοντά την νυχτερινή διασκέδαση της Βέροιας και βγήκε μαζί με την παρέα του στο νυχτερινό κέντρο του «Voice». Εκεί έφτασε περίπου στις 12:30 συνοδευόμενος από οκτώ μπράβους, οι οποίοι ήταν υπεύθυνοι για την ασφάλεια του! Ντυμένος παραδοσιακά και έχοντας μαζί του μια βαλίτσα γεμάτη χρυσές λίρες και πανάκριβα ρολόγια, εθεάθη στα πρώτα τραπέζια να διασκεδάζει και να χορεύει σε Ελληνικούς ρυθμούς.

Ευδιάθετος και χαμογελαστός δεν δίστασε να ανέβει στην σκηνής και να μοιράζει 500ευρα στους έκπληκτους θαμώνες του μαγαζιού, οι οποίοι τον κοιτούσαν με το στόμα ανοιχτό. Λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα, και έχοντας κουραστεί από το ξενύχτι, αποχώρησε από το μαγαζί με τους σερβιτόρους να μην μπορούν να πιστέψουν τα χρήματα που τους είχε αφήσει για φιλοδώρημα. Φήμες κάνουν λόγο πως το ποσό ήταν πάνω από 3.000 ευρώ, ενώ κάποιοι τυχεροί κέρδισαν και πανάκριβα κοσμήματα δώρο του μεγιστάνα σεΐχη.

Ομολογουμένως ο κορυφαίος καρναβαλιστής της Βέροιας. Απλά «respect» στον άνθρωπο που κατάφερε να κάνει άνω-κάτω τη νύχτα της Βέροιας!

9 σχόλια:

  1. Μην παραμυθιάζετε τον κόσμο για λόγους επισκεψημοτητας. Κάνεις δεν ήρθε. Κανένα σεΐχης δεν πίνει αλκοόλ δημόσια κανείς δεν φοράει φθινά γιαλιά ηλίου τη νύχτα και κάνεις δεν φοράει παντελόνια από δερματίνη. Φέρατε πρόωρα την Πρωταπριλιά, με φωτογραφίες από την Αποκριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο εικονιζομενος ειναι ο σειχης αυτοπροσωπος.... παρολο που εσυ πιστευεις οτι δεν ειναι ... ψαξου λιγο και μετα γραψε την αποψη σου.

      Διαγραφή
    2. Ο εικονιζομενος ειναι ο Σειχης αυτοπροσωπος ... καλυτερα ψαξε λιγο παραπανω πριν πεις τη γνωμη σου ...ειμαστε στο 2020 πλεον και εχεις ολα τα μεσα αναζητησεις.

      Διαγραφή
    3. Εσύ πρέπει να είσαι η ψυχή της παρέας..

      Διαγραφή
    4. Μάλλον εσύ έχεις τις απέναντι πετρελαιοπηγές και θέλεις το κακό του γιατί πουλάει περισσότερο πετρέλαιο από εσένα. Αλλιώς δεν εξηγείται ....
      Ο Αλλάχ να τον έχει καλά τον εμίρη κι εσένα τον κακομοίρη ...

      Διαγραφή
  2. Που να σφίξουν και οι ζέστες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς τον, (Ανώνυμος11 Μαρτίου 2020 - 11:34 π.μ.)
    Και εσύ σίγουρα είσαι ο ψεύτης της παρέας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ ΑΡΓΕΙ ΑΚΟΜΑ .....ΒΙΑΣΤΗΚΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν είναι Μοχάμεντ Μπιν Ρασίντ Αλ Μακτούμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ