Quantcast

http://picasion.com/

Σε πλήρη αγωνιστική δραστηριότητα ο Όμιλος Αντισφαίρισης «Αλέξανδρος» Βέροιας

Σε πλήρη αγωνιστική δραστηριότητα ολόκληρος ο Όμιλος Αντισφαίρισης «Αλέξανδρος» Βέροιας, καθώς το περασμένο Σαββατοκύριακο αγωνίστηκαν οι προ Τζούνιορς και οι Τζούνιορς αθλητές μας. Συγκεκριμένα, στην κατηγορία Κ12 αγωνίστηκε η Μαϊόβη Μάρθα, η οποία έφτασε μια
ανάσα από τους 4, αποδίδοντας πολύ καλό τένις. Στην κατηγορία Α12 αγωνίστηκε ο Χατζηδημητρίου Σταύρος, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις, ενώ στην κατηγορία Α16 αγωνίστηκαν οι Βαν Ντερ Σπόελ Αλκιβιάδης, Ασίκης Γιώργος και Νέγκας Χαράλαμπος.

Την Κυριακή 8 Μαρτίου οι προ Τζούνιορς αθλητές μας αγωνίστηκαν στο 1ο Προπαιδικό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης που διοργάνωσε ο Όμιλος Αντισφαίρισης «Αλέξανδρος» Βέροιας. Όλοι οι μικροί τενίστες - ριες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, αφήνοντας πλήρως ικανοποιημένους τους προπονητές τους, Κουκουλομάτη Σταύρο και Παπαδοπούλου Κορίνα.
Ο Πρόεδρος του Ομίλου συγχαίρει όλους τους αθλητές για τις προσπάθειές τους και ευχαριστεί τους γονείς για την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ