Quantcast

http://picasion.com/

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Αυτό θα είναι το έντυπο δήλωσης μετακίνησης

Αυτό είναι το έντυπο δήλωσης μετακίνησης που έχει εισηγηθεί η Πολιτική Προστασία να συμπληρώνουν οι πολίτες σε περίπτωση που τελικώς αποφασιστεί η απαγόρευση κυκλοφορίας στη χώρα λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Από νωρίς το πρωί, επικρατεί «πυρετός» συσκέψεων στο Μέγαρο Μαξίμου, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ενημερωθεί για όλες τις εξελίξεις επί της εξάπλωσης του κορωνοϊού στη χώρα μας και τώρα καλείται να αποφασίσει εάν θα προχωρήσει σε γενικό lockdown. Μάλιστα, όπως αποδεικνύεται με τον εν λόγω έγγραφο, η κυβέρνηση είναι καθ’ όλα έτοιμη να υιοθετήσει άμεσα το εν λόγω μέτρο –εάν τελικώς ο πρωθυπουργός αποφασίσει να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση. Μέσω του εγγράφου αποκαλύπτονται και οι εξαιρέσεις της απαγόρευσης κυκλοφορίας.
Όπως φαίνεται, θα επιτρέπεται η μετακίνηση μεταξύ της κατοικίας και του τόπου άσκησης της επαγγελματικής δραστηριότητας, αλλά και οι μετακινήσεις προς φαρμακεία, σούπερ μάρκετ και πρατήρια υγρών καυσίμων. Παράλληλα, επιτρέπονται οι μετακινήσεις για λόγους υγείας, αλλά και για επιτακτικούς οικογενειακούς λόγους για παροχή βοήθειας σε ευπαθή άτομα ή για φροντίδα παιδιών. Προβλέπεται δε, και σύντομη μετακίνηση κοντά στον τόπο κατοικίας για σωματική άσκηση ή για τις ανάγκες κατοικίδιου ζώου.

5 σχόλια:

  1. Τόσες μέρες αυτό φωνάζαμε, για μερικούς ανόητους που την είδαν διακοπές και γυρνούσαν από εδώ και εκεί θα υποστούμε όλοι γενική απαγόρευση στις μετακινήσεις. Ούτε στο στρατό να είμαστε, με το εξοδόχαρτο στη τσέπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΡΕ ΤΙ ΜΠΑΧΑΛΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΘΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΣΧΗΜΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ. ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ.
    Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η εκδικηση των φιλοζωων ... τωρα να δειτε υιοθεσιες αδεσποτων ...
    σας ενοχλουσαν τα σκυλακια ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κανένα πεδίο στην άδεια εξόδου από το σπίτι για να κάνουμε έρωτα με τη γυναίκα μας γιατί στο σπίτι με τα παιδιά δεν μπορούμε δεν προβλέψαμε!!! Γιατί άμα είσαι σπίτι κλεισμένος!! Η θα τρως!! Η θα μαλώνεις μέρη γυναίκα σου!! Η θα τη γ@@@@@ς ένα από τα τρία!!! Για σας παρακαλώ υπεύθυνοι προβλέψετε ένα νέο πεδίο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ