Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ανοιξιάτικο Σέλι, είσαι πανέμορφο!

Ο Μάρτιος είναι επίσημα εδώ και μαζί του έφερε και την Άνοιξη. Εάν δεν αντέχεις να ακούς άλλα ρητά για την άνοιξη και θέλεις να τρέξεις μακριά από τον κορωνoϊό και την παράνοιά του, σου βρήκαμε τον μαγευτικό προορισμό για να φορέσεις τον Μάρτη σου και να απολαύσεις τη φύση με την παρέα σου.
Ένας προορισμός που σου προσφέρει ηρεμία, όμορφα τοπία, εναλλακτικούς τρόπους διασκέδασης και μια ανάσα ελευθερίας μακριά από την πόλη. Ο λόγος φυσικά για το πανέμορφο Σέλι, το οποίο απέχει μόλις μισή ώρα από το κέντρο της Βέροιας.
Πλακόστρωτα καλντερίμια, διαχρονικά κτίσματα, αξιοθέατα αλλά και μια ανυπέρβλητη θέα είναι λίγα από αυτά που θα συναντήσεις στο Σέλι. Ιδανικός προορισμός για τους ερωτευμένους αλλά και για όσους αγαπούν το βουνό.
Το Σέλι αποτελεί σταθερή αξία για τις εκδρομές της άνοιξης. Σε όποια περιοχή κι αν μένεις, βρίσκεται σε βολικό σημείο ακόμα και για μονοήμερη εκδρομή. Καθημερινά δέχεται επισκέψεις από Κοζάνη, Έδεσσα, Αριδαία, Κολινδρό, Μελίκη, Σέρρες, Χαλκιδική, Καστοριά, Πτολεμαΐδα, Νάουσα, Κιλκίς, Σέρρες, Κατερίνη και Θεσσαλονίκη.
Ξεκίνα από νωρίς το πρωί για να απολαύσεις τη βόλτα σου στο κέντρο του χωριού, στα σοκάκια της περιοχής, να χαθείς μέσα στη φύση και πες το ναι στις εκπληκτικές ταβέρνες, που αποτελούν το σήμα κατατεθέν του χωριού.
Μη φύγεις από εκεί, εάν δεν επισκεφτείς το αρχαιότερο Χιονοδρομικό Κέντρο της Ελλάδας, που βρίσκεται μόλις 2 λεπτά από τον οικισμό. Αντικειμενικά, το Σέλι αποτελεί έναν από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας!


1 σχόλιο:

  1. εκει πανω αλλα και αλλου σε παρομοια μερη δεν κινδυνευεις απο κανεναν... ιο!!!
    οποιος μπορει και δεν εχει δουλειες στην πολη καλα θα ηταν να "εξαφανιστει" στα χωρια του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ