Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

94 νέα κρούσματα στην Ελλάδα - 15 νεκροί

Μεγαλώνει η λίστα των κρουσμάτων του κορωνοϊού στη χώρα μας. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, σήμερα Κυριακή, καταγράφηκαν 94 νέα κρούσματα, με το συνολικό αριθμό να αγγίζει πλέον τα 624. Πιο αναλυτικά, 124 άτομα νοσηλεύονται και 34 παραμένουν διασωληνωμένοι σε
νοσοκομεία της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας. Τα περισσότερα επιβεβαιωμένα εξακολουθούν να είναι στην Αθήνα. 55,7% των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων είναι άνδρες. Η πλειονότητα των πολιτών που νοσηλεύονται έχει σοβαρά υποκείμενα νοσήματα. Ο μέσος όρος ηλικίας των νοσηλευόμενων είναι τα 64 έτη και των διασωληνωμένων τα 67 έτη.

Μέχρι σήμερα, η χώρα μας μετρά 15 νεκρούς από τη νόσο, με 14 από αυτούς να παρουσιάζουν σοβαρά υποκείμενα νοσήματα. Οι 12 ήταν άντρες και οι 3 γυναίκες, με μέσο όρο ηλικίας τα 77 έτη. Τα περισσότερα κρούσματα εξακολουθούν να σημειώνονται στην Αθήνα, ενώ 19 άτομα έχουν πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ