63 πρόστιμα για άσκοπες μετακινήσεις στην Κεντρική Μακεδονία

Δεν είχαν τα έγγραφα μαζί τους, ούτε είχαν στείλει μήνυμα στο 13033
Συνεχίζονται σε όλη τη χώρα οι έλεγχοι των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού. Στο πλαίσιο αυτό χθες, Πέμπτη 26 Μαρτίου για
άσκοπες μετακινήσεις βεβαιώθηκαν συνολικά 1.113 παραβάσεις σ' όλη την επικράτεια και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα, ως ακολούθως:

· (344) στην Αττική,
· (92) στην Κρήτη,
· (90) στα Ιόνια Νησιά,
· (89) στη Θεσσαλονίκη,
· (85) στη Δυτική Ελλάδα,
· (73) στην Πελοπόννησο,
· (70) στην Ήπειρο,
· (63) στην Κεντρική Μακεδονία,
· (55) στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη,
· (42) στη Στερεά Ελλάδα,
· (40) στη Θεσσαλία,
· (32) στο Βόρειο Αιγαίο,
· (30) στο Νότιο Αιγαίο και
· (8) στη Δυτική Μακεδονία.

Σημειώνεται ότι από την έναρξη του μέτρου, τη Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020, έχουν βεβαιωθεί (4.063) παραβάσεις σε όλη την επικράτεια και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα. 


Για λειτουργία καταστημάτων (υγειονομικού ενδιαφέροντος, εμπορικά κ.λπ.) παρά την σχετική απαγόρευση βεβαιώθηκαν (7) παραβάσεις και συνελήφθησαν (7) άτομα, ως ακολούθως:

· (3) στο Νότιο Αιγαίο,
· (1) στην Αττική,
· (2) στην Κεντρική Μακεδονία
· (1) στην Κρήτη.

Σημειώνεται ότι από την έναρξη του μέτρου την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020 έχουν βεβαιωθεί σε όλη την επικράτεια (271) παραβάσεις και έχουν συλληφθεί (280) άτομα. Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

3 σχόλια:

  1. οι γυφτοι εχουν;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε, κίτς κιτς...Πρόβατα! Εκεί κοντά στο μαντρί να βγαίνετε να βοσκήσετε!! όχι παραέξω...Εκεί κοντά , να ακούτε το βοσκό σας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχει κόσμο που βγαινει εξω με δηλώσεις με ψευδή στοιχεία. Γράφει ο άλλος ότι ζει στην Βέροια , Πιερίων 10 πχ κ ζει στην Κατερίνη. Έτσι όμως έρχεται στη Βέροια άνετος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ