Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βρήκε σύμμαχο την Δημοτική Αστυνομία ο Γερανός

Με κοινό στόχο πραγματοποιούνται εξορμήσεις από την Δημοτική Αστυνομία και το γερανοφόρο όχημα της ΕΛΑΣ για την αντιμετώπιση – πρόληψη τροχονομικών παραβάσεων. Μέχρι στιγμής καταλογίστηκαν πρόστιμα, αφαιρέθηκαν πινακίδες και απομακρύνθηκαν παράνομα σταθμευμένα οχήματα που εμπόδιζαν. Σημειώνεται ότι οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με την ίδια ένταση για την ομαλότερη κυκλοφορία πεζών και οχημάτων και ιδίως σε σημεία με αυξημένη παραβατικότητα όπως σε χώρους στάθμευσης ΑΜΕΑ, σε ράμπες διάβασης ατόμων με αναπηρία, Χώρους Φορτοεκφορτώσεων κλπ.

2 σχόλια:

  1. όλη η Βέροια είναι μαζί τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΑΦΑΙΡΟΥΝ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΕΝΩ ΟΛΗ Η ΒΕΡΟΙΑ ΓΕΜΙΣΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΥΤ/ΤΟ (ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥΣ;) ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΔΙΑΒΑΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ...Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΕΙ ΕΔΩ ΜΑΛΛΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ