Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Βούλιαξε» το ΕΑΚ - Με εμπειρία και brand name ο Φίλιππος

Ήταν το μεγαλύτερο ματς στην ιστορία του Φιλίππου. Οι παίκτες του Δημήτρη Γκίμα υποδέχθηκαν τον Ολυμπιακό Πειραιώς, σ' ένα παιχνίδι που θα μείνει βαθιά χαραγμένο στην μνήμη όσων το παρακολούθησαν. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι εξέδρες του ΕΑΚ γέμισαν από φιλάθλους των δύο ομάδων. Έστω κι αν
εμφανίστηκε η δεύτερη ομάδα, η φανέλα του Ολυμπιακού αποτέλεσε δέλεαρ για τους λάτρεις του μπάσκετ. Στον πάγκο των Πειραιωτών βρέθηκε και ο Αργύρης Καμπούρης, ο τίμιος γίγαντας που το 1987 οι δύο εύστοχες βολές του κόντρα στην Σοβιετική Ένωση, χάρισαν στην Ελλάδα το χρυσό ευρωπαϊκό μετάλλιο. 

Ο μπασκετικός Φίλιππος τα τελευταία πέντε χρόνια έχει καταφέρει με αργά και σταθερά βήματα να καθιερωθεί στις μεγάλες κατηγορίες. Με σκληρή δουλειά και ανθρώπους που βάζουν το «εμείς» πάνω από το «εγώ» τους, βλέπουν την ομάδα της καρδιάς τους να έχει αποκτήσει μέταλλο και να έχει ανεβάσει τις μετοχές της στο μπασκετικό χρηματιστήριο. Μπορεί να ήρθε η ήττα από τον Ολυμπιακό, αλλά οι εμπειρίες και το brand name που κερδίζεις μέσα από τέτοια ματς, είναι καλύτερα και από ένα απλό ροζ φύλλο αγώνα. Συγχαρητήρια σ' όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ