Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βορίδης: «Δεν θα κάτσω να παίξουμε ξύλο με τους ΠΑΟΚτσήδες»

Ο Μάκης Βορίδης αναγκάστηκε να φύγει άρον -  άρον από τη σύσκεψη με αγρότες της Ημαθίας, καθώς δεκάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ είχαν συγκεντρωθεί έξω από το Επιμελητήριο της Βέροιας, φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβέρνησης, ρίχνοντας κροτίδες και ανάβοντας πυρσούς. Ο υπουργός
Αγροτικής Ανάπτυξης, μετά και από παρότρυνση της αστυνομίας, αποχώρησε, ενώ λίγα λεπτά πριν βγει από το κτίριο ακούγεται να λέει: «Δεν θα κάτσω να παίξουμε ξύλο με τους ΠΑΟΚτσήδες». 

Πιο συγκεκριμένα, περίπου στην μέση της εκδήλωσης, ξαφνικά ένας αστυνομικός εισέρχεται στην αίθουσα και λέει στον υπουργό «πρέπει να φύγουμε. Αν θέλετε να συγκρουστούμε, ό,τι θέλετε. Δώστε μας εντολή να συγκρουστούμε αν θέλετε», με αποτέλεσμα ο Υπουργός να αποφασίζει να αποχωρήσει οριστικά από το κτίριο.

Κάποιοι αγρότες προσπάθησαν να τον μεταπείσουν. «Θα γίνουμε εμείς η ασφάλειά σας κ. υπουργέ» φώναξε ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας, Νίκος Καμανάς. «Υπάρχουν θέματα ασφαλείας που δεν μπορώ να αγνοήσω και για τον λόγο αυτό πρέπει να φύγω» επανέλαβε ο Υπουργός.

13 σχόλια:

  1. Μήπως να σοβαρευτούμε κάποια στιγμή σε αυτή την παράλογη χώρα ; Τέτοια διαμαρτυρία δεν έγινε στη Βέροια ούτε όταν επιβλήθηκαν τα τρία μνημόνια. Και την έκαναν δυστυχώς μια παρέα φανατικών παιδιών, τα οποία κατευθύνονται έντεχνα από τις ποδοσφαιρικές και άλλες συναφείς επιχειρήσεις. Κρίμα. Σε μια υγιή κοινωνία θα έπρεπε πρώτα να διαμαρτηρώμαστε για την ασφάλεια μας, για τις δουλειές μας, για την υγεία μας και μετά για τη διασκέδαση μας. Στην Ελλάδα του παραλογισμού όμως το κάνουμε όμως και αυτό ανάποδα.
    Και εμείς περιμένουμε να σωθούμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι αλλά και αυτός τι σηκώθηκε κι έφυγε; Δεν δέχεται μύγα στο σπαθί του δηλαδή; Εντάξει 50 άτομα ήταν, λίγο πιο πέρα, διαμαρτυρηθηκαν για αυτό που ήθελαν. Δεν φαίνεται να έγινε κάτι περισσότερο. Μάλλον βρήκε αφορμή να τη κάνει και να μην δώσει απαντήσεις. Κι αυτό δεν είναι σοβαρότητα.

      Διαγραφή
  2. Εσεις απο ποιες επιχειρησεις -κομματα κατευθυνεστε αγαπητε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σιγά Βορίδη. Όταν έβγαινες με τα τσεκούρια ,τα ξέχασες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρώτα να διαμαρτηρώμαστε για την δική μας δουλειά - ανεργία και μετά για τις δουλειές των άλλων, (προέδρων-επιχειρηματιών, ποδοσφαιριστών κλπ). Για να μην χάνουμε την ουσία. Όλοι αυτοί που μαζεύτηκαν εκεί και διαμαρτυρήθηκαν για τον ΠΑΟΚ (και εγώ ΠΑΟΚ είμαι) δικαίως ή αδίκως, αύριο το πρωί θα συνεχίσουν να είναι χωρίς δουλειά και γεμάτοι χρέη, αλλά "παλεύουν" για να εξασφαλίσουν την ιδιαίτερα προσοδοφόρα δουλειά των άλλων, ΠΑΕ, ποδοσφαιριστών, προπονητών, δημοσιογράφων, τηλεοπτικών καναλιών κλπ. Τον Υπουργό τον είχαμε στην πόλη μας, θα έπρεπε να του τα πούμε μαζί με τους αγρότες, όχι έτσι ώστε να του δώσουμε την ευκαιρία να φύγει. Υπάρχει λογική σε αυτά που έγιναν ; Δε νομίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιστεύεις ειλικρινά ότι φοβήθηκε;

      Διαγραφή
    2. Και αυτά τα παιδάκια τη δουλειά τους έκαναν. Είναι επαγγελματίες οπαδοί. Με ένα 20άρικο, άντε και καμιά τυρόπιτα το πολύ, για μια ωρίτσα ψευτοδιαδήλωση μία χαρά είναι.
      Όταν υπάρχει ανεργία και εξαθλίωση και είσαι λίγο μ@λ@κ@ς, εύκολα στρατολογήσε.
      Χρήσιμοι ηλίθιοι υπάρχουν σε κάθε εποχή.

      Διαγραφή
  5. ΡΕ ΜΑΚΗ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΕΙΣΑΙ! ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;
    ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλλιεργείται κλίμα παρόμοιο με τις παραμονές της διάλυσης της Γιουγκοσλαβίας, όταν στις 13/05/1990 από τα επεισόδια του αγώνα Ντυναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία) με Ερυθρό Αστέρα (Σερβία), ξεκίνησε ο εμφύλιος και ο διαμελισμός.
    Όλα αυτά που γίνονται μόνο τυχαία δεν είναι, δεδομένου της προδοσίας του ονόματος της Μακεδονίας, του αιτήματος της Τουρκίας μέχρι τον Αύγουστο την ανεξαρτητοποίηση της Θράκης και ο Αυγενάκης της Κρήτης, την απομακρύνει από τον κορμό της Ελλάδας.
    Προσοχή, όχι οπαδικός φανατισμός. Η Ελλάδα είναι γεμάτο πρακτόρια, που αλωνίζουν σε όλη την επικράτεια και με συνεργασία ντόπιων προδοτών, που για λίγα φράγκα και δόξα πουλάν τα ιερά και όσια της πατρίδας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ ΟΤΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΦΘΗΝΗ ΚΑΡΑΜΕΛΑ. ΠΑΝΕ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ. ΟΙ ΚΡΟΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΕΘΝΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΛΟΒΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΟΥΣ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ.
      ΑΠΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ.

      Διαγραφή
  7. σιγα ρε βοριδη μην τους εδερνες κιολας.
    ευκαιρια βρηκες να την κανεις για αθηνα μια ωρα νωριτερα και χωρις να μας πεις τα ιδια και τα ιδια που ακουμε χρονια τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΤΗΣ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΟΛΙΓΑΡΧΗ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ ΑΚΟΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!ΤΕΛΙΚΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΑ ΜΙΣΗΘΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ! ΚΡΙΜΑ!ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παλιά σου τέχνη κόσκινο.
    Εκείνη η φωτό με το τσεκούρι,
    Να γίνει κάδρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ