Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έχασε στην Ελευθερούπολη ο Φίλιππος με 86-74

Παρά τη φιλότιμη προσπάθεια, η ομάδα του Φιλίππου Βέροιας δεν μπόρεσε να ακολουθήσει μέχρι τέλους το ρυθμό της πολύ πιο έμπειρης και πλήρους γηπεδούχου και υπέκυψε φυσιολογικά, αγωνιζόμενη χωρίς Σουτζοπουλο, Κανταρκο για ακόμα ένα ματς. Οι παίκτες του Δημήτρη Γκίμα μετά από κάποιο σημείο φάνηκαν κουρασμένοι και δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στο αμυντικό κομμάτι μέχρι το τέλος. Κορυφαίος παίκτης για την ομάδα της Βέροιας ήταν ο Ντρεκάλοβιτς, ο οποίος πέτυχε 23 πόντους μ' ένα τρίποντο. Η προσοχή όλων πλέον στρέφεται στο μεγάλο ματς του ερχόμενου Σαββάτου έναντι του Ολυμπιακού, το οποίο είναι το μεγαλύτερο ματς της μέχρι τώρα ιστορίας του Φιλίππου.

Δεκάλεπτα: 18-16, 48-34, 69-56, 86-74

Διαιτητές: Συμεωνίδης, Θεοδώρου και Τσιρτσιμάλης.

Ελευθερούπολη (Παπαδόπουλος): Μαραβέγιας, Μανοΐλοβιτς 22(2), Στυλίδης, Γοργόνης 5(1), Τσούτσος 19(3), Γκέλιος, Μοτσενίγος 14, Καραγιώργος, Σταμπουλής, Καμπουρίδης 15(1), Μπένας 6, Δεληγεώργης 5(1)

Φίλιππος Βέροιας (Γκίμας): Τσούκας 4(1), Βάλλιος 3(1), Τσιακλαγκάνος, Ελευθεριάδης 15(1), Κοθράς 16(1), Παραπούρας 6(2), Φιλιππόπουλος 7, Ντρεκάλοβιτς 23(1)

1 σχόλιο:

  1. Ολοι στο ΕΑΚ με τον Ολυμπιακο να δουμε για πρωτη φορα, φανελα, συμβολο και brand τετοιου μεγεθους ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ