Quantcast

http://picasion.com/

Η πρώτη εμφάνιση της Μπέλλα με τον σύντροφό της

Είναι ένα από τα πιο φρέσκα ζευγάρια στο χώρο της ελληνικής αλλά και κυπριακής showbiz, οπότε μια κοινή δημόσια εμφάνισή τους σίγουρα τραβάει τα φλας των παπαράτσι. Ο λόγος για την Βεροιώτισσα Σταρ Ελλάς Ιωάννα Μπέλλα και τον Κύπριο σύντροφό της Γιάννη Λεωνίδα Λεωνίδου, που ο φωτογραφικός φακός τους τσάκωσε έξω από το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η η Καίτη Γαρμπή, ο Γιώργος Σαμπάνης και η Demy, όπου επέλεξαν να διασκεδάσουν. Η μελαχρινή καλλονή ήταν αρκετά σέξι, επιλέγοντας total black σύνολο με μαύρο δερμάτινο μίνι φόρεμα, ψηλές μαύρες μπότες πάνω από το γόνατο και μαύρο γούνινο πανωφόρι, ενώ ο σύντροφός της ήταν πιο casual και χαλαρά ντυμένος, με τζιν με σκισίματα, sneakers και φούτερ μπλούζα.

Ο Αγγλοκύπριος επιχειρηματίας έχει κλέψει την καρδιά της Ιωάννας και οι δυο τους διανύουν την καλύτερη φάση τους. Αν και είναι λίγο διάστημα μαζί απολαμβάνουν κάθε στιγμή και χαίρονται ο ένας την παρέα του άλλου. Για να τους δούμε κατά την είσοδό τους στο νυχτερινό κέντρο...







8 σχόλια:

  1. ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΝΕΑ ΤΗΣ ΚΥΡΑ-ΤΣΟΚΑΡΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλα πριν 20 μερες μας ελεγε οτι ειναι ζευγαρι με εναν αλλο νεαρο επιχειρηματια. τωρα μας παρουσιαζει αλλον;;;; μαλλον ειναι αναποφασιστη η νεαρά μοντελα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ Η ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΤΑΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ...ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΚΑΝΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ ωραία είδηση ευτυχώς τώρα ησύχασα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποια είναι αυτή δίπλα στον Λεωνίδα Λεωνίδου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποια εννοείς την άσπρη κούρσα;;; ειναι η νεα corolla hybrid

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ