Σε καρναβαλικούς ρυθμούς μπαίνει η Βέροια

Την Τσικνοπέμπτη ξεκινάει το Φεστιβάλ Καρναβαλιού στον πεζόδρομο της Έλλης
Πιστοί στο καρναβαλικό ραντεβού του, το Σωματείο Καταστηματαρχών Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, συμμετέχει και φέτος στις αποκριάτικες εκδηλώσεις των καταστημάτων της πόλης! Το 13ο Φεστιβάλ Καρναβαλιού ετοιμάζεται και από την Τσικνοπέμπτη έως και την Κυριακή της Αποκριάς, ο πεζόδρομος της Έλλης φοράει τα καρναβαλίστικά του, την πιο τρελή του διάθεση και μας περιμένει για τρία πολύ... κετελαπόνγκο-κετελαπόνγκο event με χάλκινα, ψησίματα, μασκέ πάρτι και γιορτή μπύρας!

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, πέρα από την οδό Έλλης, που θα είναι το επίκεντρο των εκδηλώσεων με πολλές εκπλήξεις, θα στολιστούν πολύχρωμα και γιορτινά και άλλα σημεία της πόλης, όπως η οδός Ελιάς, το πεζοδρομημένο εμπορικό κέντρο και η οδός Κοντογεωργάκη.

Την Τσικνοπέμπτη και την Κυριακή της Αποκριάς, συγκροτήματα με χάλκινα θα παίζουν στο κέντρο της Βέροιας για να μεταφέρουν σε όλους το αποκριάτικο κλίμα! 

Η προσπάθεια αυτή στηρίζεται από το Επιμελητήριο Ημαθίας και τους χορηγούς του Σωματείου που και φέτος βρίσκονται κοντά σε αυτήν την προσπάθεια!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ