Quantcast

http://picasion.com/

Έμπρακτα δίπλα στον Ημαθιώτη αγρότη, στον επιχειρηματία και στους Αγροτικούς Συνεταιρισμούς ο Τάσος Μπαρτζώκας

Στη μεγαλύτερη έκθεση διεθνούς εμπορίου φρούτων «FRUITLOGISTICA» παρευρέθηκε ο Τάσος Μπαρτζώκας, αποδεικνύοντας με πράξεις ότι βρίσκεται κοντά στον αγροτικό και επιχειρηματικό κόσμο της Ημαθίας. Δηλώνοντας την απερίφραστη στήριξη του στην υγιή επιχειρηματικότητα και
τους καλλιεργητές και εμπόρους της Ημαθίας, ο Τάσος Μπαρτζώκας δε μπορούσε, εκ του θεσμικού του ρόλου πλέον, να απουσιάζει από, την κατά κοινή ομολογία, ιδιαίτερα επιτυχημένη διοργάνωση, μέσω της οποίας προβάλλεται το συγκριτικό πλεονέκτημα της Ημαθίας, δηλαδή τα αγροτικά προϊόντα της. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, ο βουλευτής βρέθηκε στα περίπτερα πολλών εκ των συμμετεχόντων Αγροτικών Συνεταιρισμών, καθώς και σε αυτό του Επιμελητηρίου Ημαθίας, διαπιστώνοντας και ο ίδιος τη δυναμική παρουσία τους.
Κατά την επαφή μαζί τους, αναδείχτηκαν ξανά τα ζητήματα που θέτουν εμπόδια στην τόνωση της παραγωγικότητας των καλλιεργητών, όπως το ζήτημα των εργατών γης, τα δασικά θέματα καθώς και η ανάγκη ανοίγματος νέων αγορών.

Πλέον των προαναφερθέντων εμποδίων, τα οποία ο Τάσος Μπαρτζώκας, με θεσμικές παρεμβάσεις έχει θίξει ήδη στην κεντρική διοίκηση, συζητήθηκε η προοπτική ενίσχυσης της προβολής των αγροτικών προϊόντων της Ημαθίας, μέσω ολοκληρωμένου σχεδίου. Προς αυτή την κατεύθυνση, ο Τάσος Μπαρτζώκας συμφώνησε ότι είναι απαραίτητο να γίνουν προσεκτικά βήματα, τα οποία είναι έτοιμος να συνδράμει με όλες του τις δυνάμεις.

Με αφορμή τη διοργάνωση «FRUITLOGISTICA» ο βουλευτής Ημαθίας, Τάσος Μπαρτζώκας δήλωσε:

«Το σήμα αναγνωρισιμότητας της Ημαθίας, αλλά και όλης της Ελλάδας, είναι το αγροτικό προϊόν της. Χαίρομαι ιδιαίτερα που είχα την ευκαιρία να διαπιστώσω και ο ίδιος πόσο δυναμική είναι η παρουσία της Ημαθίας στην έκθεση και πόσες ευκαιρίες νέων αγορών για τα εξαιρετικά προϊόντα μας ανοίγονται. Η δύναμη είναι πάντα στο μαζί, και εγώ δηλώνω ότι στέκομαι μαζί με τους αγρότες μας και όλους τους συντελεστές της αγροτικής παραγωγής».


Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη του Τάσου Μπαρτζώκα στην «FRUITLOGISTICA»:











10 σχόλια:

  1. Poli plaka exete re palikaria.malon sas arai to sano.tasuli pex to rolo sou agori mou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην ιδρωσεις προσεχε Βουλευτά μου.
    Ειναι κι αυτη η γρίπη, ειναι και οι κλούβες βαριες παναθεμάτες.
    Τόπο στα νιάτα μας λέγανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παλι τρώγεστε με τον Μπαρτζωκα!!!
    Δεν πειραζει...
    Ωραια ειναι να σας τσούζει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν δεν σας κάνει ούτε ο Τάσος που τρέχει όλη μέρα είστε άξιοι της μοίρας σας..
    Μήπως θέλετε να έρθει να σας βγάλει τα λαίμαργα? Βουλευτής είναι και κάνει αυτό που πρέπει. Είναι παντού πάντα και μεταφέρει τα προβλήματα του νόμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανατριχιάσαμε πάλι ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εκείνο το σήμα που ελεγε μακεδονια και εμοιαζε με το σημα της ΝΔ τι εγιβε; Το χρησιμοποιεί κανείς η ηταν μονο για την εκθεση της Θεσσαλονικη. Σανο να μην φωναζουν τα ζώα μαλλον.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΔΙΚΟΣ ΚΟΠΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΔΕΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΔΟΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ( ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΗ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΝΤΟΠΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΕΦΟΔΙΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ, ΥΠΟΔΟΜΕΣ,ΕΚΠΑΊΔΕΥΣΗ, ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ, ΙΔΕΕΣ ΚΤΛ.). ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ.
    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΟΣΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΒΑΘΜΟ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΜΟΝΟ ΘΑ ΧΑΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΟΙ ΑΔΥΝΑΜΟΙ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ "ΠΑΙΧΝΙΔΙ" Ή ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΘΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΖΩΗΣ ΡΑΓΔΑΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΓΙΚΑ. ΗΔΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙΟΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΥΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΜΕΙΩΤΟ ΡΥΘΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καμιά ελπίδα. Αισχος ταχα νεοι ανθρωποι κανουν τα ιδια και χειροτερα απο τους παλιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κάντε ενέργειες και προσπάθειες σε άλλους τομείς, κάντε νέες επιλογές αυτά που ξέραμε τελείωσαν.
    Πέρασαν προ πολλού οι καλές εποχές που στέλναμε 10 βαγόνια ( με πάγο!!!) στο Μόναχο και ζούσαμε άνετα ολόκληρες οικογένειες στη Βέροια και τη Νάουσα.
    Με 0,27 και 0,32 € το ροδάκινο δεν πάει μπροστά η ζωή στη Ελλάδα. Για τους Τούρκους και τους Κινέζους είναι πάρα πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο καθε Τασος καλα κανει, αυτο ειναι το επιπεδο γενικως στους φορεις με αυτο ασχολειται. Το θεμα ειναι ποιος προεδρος εφυγε απο τους φορεις και δεν εκανε τουρισμο με την πολυ καλη γλωσσα του, ποιος προεδρος και μελη δεν αξιοποιησαν την "ελαφρια" ψηφο του Αγροτη, ποιος προεδρος δεν "εχασε" εσοδο κατα την διαρκεια της θητειας του και στο τελος ποιος πληρωσε για την ζημιογονο χρηση του φορεα του....Ο "εξυπνος" και ματαιοδοξος εκτος ολιγων περιπτωσεων αιρετος δοκιμαζει την "τυχη" του στους φορεις αυτους και την κανει με το αζημιωτο μοιραζοντας καποια ψιχουλα στους παραγωγους στην καλυτερη και φορτωνοντας με δανεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ