Quantcast

http://picasion.com/

Νέος κύκλος συζήτησης και έκφρασης για την 3η ηλικία ξεκινάει στον «Έρασμο»

Από την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020 και κάθε Τετάρτη στις 10:30 π.μ., ξεκινά, για 10 συναντήσεις, ο νέος Κύκλος της «Ομάδας ελεύθερης συζήτησης και έκφρασης για την 3η ηλικία» του «Έρασμου», στα γραφεία του Συλλόγου, Μ. Αλεξάνδρου 17 στη Βέροια. Πρόκειται για μια δράση δικτύωσης ηλικιωμένων ανθρώπων της τοπικής μας κοινωνίας, που συμμετέχουν σε συναντήσεις ποικίλης θεματολογίας βιωματικού χαρακτήρα, με πρωταγωνιστές τους ίδιους, υπό την επιμέλεια της Συστημικής - Οικογενειακής Ψυχοθεραπεύτριας Έμυς Μήτσιου.

Με τη συγκεκριμένη δράση, που γνώρισε μεγάλη αποδοχή συμμετοχών το 2019, ο «Έρασμος» τιμά την 3η ηλικία, κοινωνώντας με τα ιδιαίτερα προβλήματα και τις αγωνίες της, αναγνωρίζοντας ότι αποτελεί αστείρευτο κεφάλαιο σοφίας και άντλησης εμπειρίας, κεφάλαιο γνώσης προς αξιοποίηση και πηγή συνειδητοποίησης ότι η ζωή δεν ήλθε μόνη, αλλά κάποιοι την έφεραν και μας την παρέδωσαν, ως μια σκυτάλη ευθύνης, αγάπης, προσφοράς και συνέπειας προς τις επόμενες γενιές. Η ομάδα φιλοδοξεί να εμπνεύσει την αισιοδοξία και την αγωνιστικότητα για μια δυναμική παρουσία των ηλικιωμένων στην καθημερινότητα τους με το σύνθημα: «Το να γερνά το σώμα είναι αναπόφευκτο. Το να γερνά η ψυχή, όχι»!

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για περεταίρω πληροφόρηση και δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του «Έρασμου» Μ. Αλεξάνδρου 17, στη Βέροια Δευτέρα - Παρασκευή, 9:00 - 14:00.

Στο τηλ. 23310 74073 ή στο Email: erasmos.veria@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ