Quantcast

http://picasion.com/

Μούρτης: «Κάτι δεν μου κάθεται καλά μ' αυτόν τον Κορωνοϊό»

Τον ιδιαίτερο προβληματισμό του για τον «Κορωνοϊό» εξέφρασε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Απόστολος Μούρτης. Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού Ημαθία, αναρωτήθηκε τι συμβαίνει τελικά μ' αυτήν την ασθένεια και που βρίσκεται
τελικά η αλήθεια. Την ώρα που η Ελλάδα μέσα σ' ένα έτος έχει σε τροχαία ατυχήματα και εποχική γρίπη κοντά στους 800 θανάτους, ολόκληρος πλανήτης έχει τρομοκρατηθεί με 1.000 θανάτους από μια χώρα των 1.395.380.000 κατοίκων!

Διαβάστε αναλυτικά την δήλωσή του:


«Κάτι δεν μου κάθεται καλά με αυτόν τον Κορωνοϊό... Αρχής γενομένης από τον Π.Ο.Υ. (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας) μέχρι και τις κατά τόπους κυβερνήσεις κρατών, μιλάνε για εξάρσεις, μέτρα πρόληψης και ασφαλείας κτλ... Ας δούμε λίγο τα νούμερα, συνήθως δεν λένε ψέματα!!! 
  • Θάνατοι από Τροχαία ατυχήματα στην Ελλάδα Ά εξάμηνο 2018: 309 πηγή ΕΛ.ΑΣ. 
  • Θάνατοι από Τροχαία ατυχήματα στην Ελλάδα Ά εξάμηνο 2019: 313 πηγή ΕΛ.ΑΣ. 
  • Θάνατοι από εποχική στην Ελλάδα περίοδος 2018-2019: 154 πηγή ΕΟΔΥ «Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας»
Και ο πλανήτης τρομοκρατείται με 1.000 νεκρούς από μια χώρα των 1.395.380.000 κατοίκων! Δεν είμαι υπέρμαχος των θεωριών συνωμοσίας, αλλά κάτι δεν πάει καλά εδώ»!

8 σχόλια:

  1. ΚΥΡΙΕ ΜΟΥΡΤΗ ΜΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΟ % ΝΟΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ % ΕΙΝΑΙ Η ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ. ΑΝ ΝΟΣΗΣΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΥΜΑΤΑ. ΙΤΑΛΙΑ 229 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ 7 ΝΕΚΡΟΙ ΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΠΟ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑς 3%. ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ 230.000 ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ; 3000. ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ 2,300000 ΘΑ ΕΙΝΑΙ 30000, ΜΙΑ ΒΕΡΟΙΑ ΣΧΣΕΔΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ασχολήσου άνθρωπε μου με τα καθήκοντά σου, που σε ψάχνουμε για την διεκπεραίωση εργασιών που λιμνάζουν στα συρτάρια του γραφείου εδώ και μήνες. Διαφορετικά παρέδωσε τα καθήκοντα σου στην Ασφάλεια σε άλλον συνάδελφό σου και ασχολήσου με τον συνδικαλισμό και τις δημόσιες σχέσεις, και να είμαστε όλοι ικανοποιημένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑχαχααχχαχ σωστός!!!

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ ανώνυμε ανικανοποίητε δυστυχως για σενα θα σε πληροφορήσω πως οι εκκρεμότητες του γραφείου μου σε αιτήματα πολιτών ειναι 0... οι εκκρεμότητες υπηρεσιακών εγγράφων ειναι 0... αυτο επιτυγχάνεται γιατι περιβάλλομαι απο πολλούς και άξιους συναδερφους συνεργάτες στην υπηρεσία μου! Παρά ταύτα ομως επειδή η αστυνομία διέπεται απο κανονισμούς και ιεραρχία , λαθος μέσο βρήκατε να παραπονεθείτε! Τα παράπονα σας στη διοίκηση!!!

      Διαγραφή
    3. Κε Μουρτη μην μπλεκεσθε επι παντος επιστητου. Κοιταξτε να κανετε πραγματικη αστυνομευση μεσα και εξω απο χωρια, πολεις, και επαρχιακους δρομους και αφηστε τα κρυφτουλια με τις καμερες και βγαινετε σαν φαντασματα για να γραψετε τα εντεταλμενα απο ανωθεν. Ετσι λοιπον προτεινετε να επανεκπαιδευονται οι συναδελφοι σας να ελεγχονται ψυχολογικα και να αφηνουν τις "προστασιες" που επιδιωκουν κυριως οι παλιοι σας συναδελφοι, διοτι οπως γνωριζετε ουκ ολιγοι συλλαμβανονται σε αφαιμαξεις διαφορων ειδων βρισκοντας βοηθους "ημεδαπους"....

      Διαγραφή
    4. Μούρτη παιδί μου αυτά τα λες εσύ, ρώτα και εμάς που σε ψάχνουμε και δεν σε βρίσκουμε. Αλλά ότι έχεις όλες τις υπηρεσιακές σου υποχρεώσεις σου στο ''0'' δεν μου κάνει εντύπωση, καθώς δεν είσαι στο γραφείο σου για να ξεκινήσει κάποιος κύκλος εργασιών.

      Διαγραφή
  3. Όταν θα κολλήσεις,
    Θα καταλάβεις,
    Τι δεν πήγε καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΗ ΝΟΣΟ!!!ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΡΟΧΑΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ