Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έδωσαν αίμα και έβγαλαν γλώσσα για καλό σκοπό στη Νέα Νικομήδεια

Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στη Νέα Νικομήδεια ξεκίνησε δυναμικά το νέο έτος με αιμοδοσία, ενημέρωση για την δωρεά μυελού των οστών και ταυτόχρονη λήψη δείγματος σάλιου. Αρκετοί συμπολίτες μας αιμοδότες, πιστοί στο καθήκον του εθελοντισμού, παλιοί και νέοι με διάθεση προσφοράς, προσήλθαν ώστε
να προσφέρουν ζωή στον συνάνθρωπό, δίνοντας μία φιάλη αίμα. Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών προσπάθησαν να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον οικείο και ευχάριστο τόσο για τους αιμοδότες όσο και για το ιατρικό προσωπικό που συνοδεύει την αιμοδοσία. 

Παρόντες σε αυτήν τη γιορτή η Νίκη Καρατζιούλα, εκπρόσωπος του Αντιπεριφερειαρχη, ο Κωνσταντίνος Βοργιατζίδης, Δήμαρχος Βεροιας, οι Αντιδήμαρχοι και ο Πρόεδρος του χωριού. Την εκδήλωση ευλόγησε, ως εκπρόσωπος της Μητρόπολης, ο ιερέας του χωρίου Πατέρας Ανθιμος. Παρών στην εκδήλωση ήταν ο κ. Ιατρόπουλος Αντώνης, επίσημος συνεργάτης του ιδρύματος «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».

Ο σύλλογος με επίσημη ανακοίνωση ευχαριστεί: Τους χορηγούς της εκδήλωσης για τις δωρεές. Τον κύριο Dionisis Stampoulis για την προσφορά του δώρου της βασιλόπιτας. Τον κύριο Τουτουντζίδη Παύλο για τα έξοδα της βασιλόπιτας, στην μνήμη της μητέρας του. Την κυρία Τουτουντζίδου Φρειδερίκη, για την προσφορά εδεσμάτων, στην μνήμη της μητέρας της. Τυχερή της ημέρας η Ιωάννα Σπανού που κέρδισε το φλουρί. 

Δείτε φωτογραφίες:











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ