Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σε κλοιό το Επιμελητήριο για την επίσκεψη Βορίδη

Στη Βέροια θα βρεθεί το απόγευμα του Σαββάτου 1 Φεβρουαρίου 2020 ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκης Βορίδης, προκειμένου να παραστεί στην σύσκεψη φορέων για το παρόν και το μέλλον του ροδάκινου. Η εκδήλωση που διοργανώνεται από τον Αγροτικό Σύλλογο
Γεωργών Βέροιας, σε συνεργασία με την Αντιπεριφέρεια Ημαθίας και την Αντιδημαρχία Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Βέροιας, θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 στο Επιμελητήριο και όπως είναι αναμενόμενο, η Αστυνομία θα λάβει τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας για μια υπουργική επίσκεψη. Έτσι, από τις 15:00 το μεσημέρι του Σαββάτου, μέχρι την ολοκλήρωση της εκδήλωσης και την αποχώρηση του Υπουργού, αποφασίστηκε η απαγόρευση στάσης και στάθμευσης, όπου αυτή επιτρέπεται, στις παρακάτω οδούς:

1. στην οδό Κεντρικής, από την συμβολή της με την οδό Θεμιστοκλέους έως την συμβολή της με την οδό 10ης Μεραρχίας, και

2. στην οδό 10ης Μεραρχίας, από την συμβολή της με την οδό Κεντρικής έως την συμβολή της με την οδό Μητροπόλεως.

Το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας εξουσιοδοτείται για τη λήψη πρόσθετων μέτρων κυκλοφοριακής ασφάλειας, εφόσον απαιτηθεί. Οι ρυθμιστικές πινακίδες και λοιπές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με μέριμνα της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Βέροιας και η εγκεκριμένη σήμανση, καθώς και τα μέτρα ασφάλειας που θα εφαρμόζονται, θα είναι σύμφωνα με την εγκεκριμένη τεχνική μελέτη, βασισμένα στην ΔΜΕΟ/Ο/613/16-02-2011 (ΦΕΚ 905, τ. Β΄ 20-05-2011) Απόφαση Υπουργού Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων.

Από τις παραπάνω απαγορεύσεις, εξαιρούνται τα ασθενοφόρα, τα οχήματα της Ελληνικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και γενικώς οχήματα εκτάκτου ανάγκης, η διέλευση των οποίων θα επιτρέπεται, σε περίπτωση επείγουσας ανάγκης και εφόσον αυτό απαιτηθεί από τις επικρατούσες συνθήκες.

Οι παραβάτες της απόφασης αυτής, διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 4, 5, 52, 103, 104 και 105 του Ν.2696/1999 (Α-57) «Περί Κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας», όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

Η ισχύς της παρούσας απόφασης αρχίζει με την δημοσίευσή της, σύμφωνα με το άρθρο 109 του Κ.Ο.Κ., την ανάρτησή της στο διαδίκτυο σύμφωνα με το Άρθρο 4 του Ν.3861/2010 και την τοποθέτηση της σχετικής σήμανσης και θα ισχύει έως την αποκατάσταση της οδού, τα δε οριζόμενα από αυτή μέτρα ισχύουν από την τοποθέτηση των σχετικών πινακίδων σήμανσης, εκτός εάν κατά το χρόνο ισχύς των παραπάνω μέτρων, η κυκλοφορία ρυθμίζεται με τροχονόμους.

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ