Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Για καλό, ποιοτικό κρέας; Μόνο «Ειλικρίνεια»!

Αν θέλετε να φτιάξετε την τέλεια μπριζόλα, να ψήσετε την τέλεια πανσέτα, να απολαύσετε τα τέλεια παϊδάκια, η πρώτη σας κίνηση είναι να επισκεφθείτε το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια». Το χρώμα, το άρωμα και το σωστό κόψιμο είναι τα πρώτα δείγματα της ποιότητάς. Τη διαφορά όμως δε θα τη δείτε μόνο όταν ξετυλίξετε από το χαρτί το κρέας, θα την καταλάβετε και στη γεύση. Και αυτό είναι μόνο ένα μικρό δείγμα της ποιότητας που προσφέρει το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» εδώ και πολλά χρόνια στο Βεροιώτικο καταναλωτικό κοινό. 
Τα θέλετε και μαριναρισμένα; Το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» θα τα βρείτε αν θέλετε και έτοιμα μαριναρισμένα με νόστιμες μαρινάδες που θα τα απογειώσουν στα κάρβουνα ή στο φούρνο.

Θα βρείτε επίσης και τις έτοιμες λύσεις που ετοιμάζει καθημερινά το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια», πεντανόστιμα κρεατοσκευάσματα, με κορυφαίας ποιότητας κρέας και διαλεγμένα υλικά, που θα αποτελέσουν την ιδανική και ταυτόχρονα εύκολη λύση για τα τραπέζια μας. Μπριζόλες, κοτόπουλα, κιμά, σουβλάκια χοιρινά και κοτόπουλο, χοιρινό ή μοσχάρι, χειροποίητα λουκάνικα... και πολλά πολλά άλλα, κάθε μέρα και κάτι διαφορετικό! 

Κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»
Θα το βρείτε στην οδό Λεωνίδου 2, Κεντρικής
Στο τηλέφωνο 2331061683
Στο facebook ΕΔΩ
Και στο internet με ένα ΚΛΙΚ στο eilikrineia.gr



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ