Ψαλίδι του δήμου Πέλλας στα δημοτικά τέλη - Μείωση 50% για απόρους

Σε μία σημαντική απόφαση για τη στήριξη των αδύναμων κοινωνικών ομάδων προχωρά ο δήμος Πέλλας. Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου τίθεται σε εφαρμογή η μείωση των δημοτικών τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού σε ποσοστό 50% στους κάτοικους του Δήμου Πέλλας που ανήκουν σε κάποια από τις παρακάτω κατηγορίες:
-τρίτεκνοι
-άποροι
-οικογένειες που έχουν ένα τουλάχιστον μέλος με αναπηρία σε ποσοστό ίσο ή μεγαλύτερο του 67%.

Καλούνται όσοι εμπίπτουν σε κάποια από τις ανωτέρω κατηγορίες να υποβάλλουν τη συνημμένη αίτηση μαζί με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, όπως περιγράφονται αναλυτικά για την κάθε περίπτωση στην ανωτέρω απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας, με την επισήμανση ότι θα προσκομιστεί το εκκαθαριστικό σημείωμα της εφορίας έτους 2019 (για εισοδήματα έτους 2018).

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο Τμήμα Εσόδων και Δημοτικής Περιουσίας του Δήμου Πέλλας (πληροφ.: Μήντος Χρήστος, τηλ. : 2382350831, fax : 2382025240, e-mail : xmintos@giannitsa.gr).

Μπορείτε να δείτε την με αριθμό 65/2019 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας πατώντας εδώ καθώς και να εκτυπώσετε τη σχετική αίτηση πατώντας εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ