Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γεωργιάδης: «Απέχουμε 4 βαθμούς από την άνοδο»

Εμφανώς στεναχωρημένος εμφανίστηκε στην συνέντευξη τύπου ο Κώστας Γεωργιάδης. Ο προπονητής της Βέροιας, μετά το άσχημο αποτέλεσμα στο Αιγάλεω και την ήττα με 1-0 στις καθυστερήσεις, είπε πως το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο και ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος παρά να σκύψουν το κεφάλι, να δουλέψουν σκληρά και να προσχωρήσουν. Άφησε ορισμένες αιχμές για την διαιτησία και τόνισε πως η «Βασίλισσα του Βορρά» απέχει 4 βαθμούς από την προνομιούχο δεύτερη θέση που οδηγεί στην άνοδο. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός της Βέροιας: 

«Μετά από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα με Τρίγλια, Καβάλα και Ασπρόπυργο, θέλαμε στο ματς με το Αιγάλεω να βγάλουμε αντίδραση και να πετύχουμε μια νίκη που θα μας ανέβαζε πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Ήμασταν πολύ καλοί στο δεύτερο ημίχρονο και δημιουργήσαμε ευκαιρίες, χωρίς ωστόσο να καταφέρουμε να πετύχουμε ένα γκολ. Από την άλλη πλευρά δεχθήκαμε ένα αμφισβητούμενο πέναλτι στις καθυστερήσεις. Δεν θέλω να σχολιάσω τις αποφάσεις του διαιτητή. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να απογοητευτούμε, γιατί έχουμε ποιοτική ομάδα και θα τα καταφέρουμε. Απέχουμε 4 βαθμούς από την δεύτερη θέση που οδηγεί στην άνοδο της Super League 2 και θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Πρέπει να δούμε την επόμενη ημέρα».

3 σχόλια:

  1. Aκομη δεν τον διωξανε???? Αυτος και ο Μεταξας στα απιτια τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εσύ μάλλον απέχεις 1 βήμα από την ...έξοδο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ALEFA AUTOS MAS DOULEBH PSILO GAZH,,,APO TOUS TELIOMENOUS XANH KAI ONHREUETE ,,,,H OMADA DEN EXH EITHIKO KAI AUTOS LEH SAXLAMARES,,,,4 AGONES EPREPE NAXHS 5 BATHMOUS GIA PLAKA ,,,KAI EXH MHNH 4 PISO APO TON DEUTERO PAH KALLA TO PEDH ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ