Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ένας θρύλος του Ελληνικού Ποδοσφαίρου στο Μακροχώρι - Έφαγε στην «Φίνα-Κότα» - Ποιος είναι;

Ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες ποδοσφαιριστές που έχει φορέσει τις φανέλες της ΑΕΚ και της Εθνικής Ελλάδος επισκέφθηκε το Μακροχώρι και συγκεκριμένα στην ψησταριά της «Φίνα-Κότα». Σύμφωνα με πληροφορίες, ο θρύλος των γηπέδων βρέθηκε στην Ημαθία αποκλειστικά ύστερα από πρόσκληση του
παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Στέφανου Τριανταφυλλίδη, ο οποίος πρόσφατα συνταξιοδοτήθηκε και έκανε το τραπέζι στους φίλους του. Στην παρέα ήταν επίσης ο πρόεδρος των Παλαιμάχων Αλεξάνδρειας και αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας Κώστας Μαστοροδήμος, ο πρώην πρόεδρος της Α.Ε. Αλεξάνδρειας Γιώργος Θεοχάρης και ο πρώην πρόεδρος της Ποντιακής Νεολαίας Αράχου Σίμος Μυλωνάς.

Ο λόγος φυσικά για τον παλαίμαχο άσο της Σεβίλλης Βασίλη Τσιάρτα, ο οποίος να θυμίσουμε πως κατάγεται από την Αλεξάνδρεια και αρκετές φορές κάθε χρόνο επισκέπτεται την γενέτειρά του για να δει φίλους και αγαπημένα του πρόσωπα. Ο μάγος της στρογγυλής θεάς δοκίμασε όλες τις τοπικές γεύσεις της «Φίνα-Κότα» και απ' ότι μάθαμε ξετρελάθηκε από την σπεσιαλιτέ του καταστήματος που δεν είναι άλλη από την κότα στην σχάρα με λευκή σάλτσα και λιωμένα τυριά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ