Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

2 βαθμοί, αντί για 9 - Αντίο ζωή, αν χάσουμε από το Αιγάλεω

Τρίτο ματς και αντί για 9 βαθμούς στο τσεπάκι μας έχουμε μόλις δύο. Θέλω να ρωτήσω, είναι κανείς ευχαριστημένος από αυτήν την συγκομιδή; Εμείς εδώ κάνουμε καλοπροαίρετη κριτική, γιατί αγαπάμε την ομάδα και δεν πετροβολούμε κανέναν, όπως ανέφερε ο προπονητής στην συνέντευξη τύπου. Εμείς λέμε τα σωστά αλλά και επισημαίνουμε τα λάθη. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Δηλαδή δεν κατάλαβα να μην σου κάνω κριτική ρε Γεωργιάδη για το ότι μου κάνεις στο 92' αλλαγή το Σιμόνι; Έκανες καθυστερήσεις εκείνη την ώρα ή τον έβαλες για να αλλάξεις την ροή του παιχνιδιού;

Λοιπόν, πάμε τώρα στο αγωνιστικό σκέλος. Η ομάδα εμφανίστηκε βελτιωμένη στον αγωνιστικό χώρο. Άξιζε τη νίκη, και πλήρωσε τις δύο αδράνειες της στα γκολ που δέχθηκε. Η αλήθεια είναι πως δεν της δόθηκε και ένα καθαρό πέναλτι στο 1-1.

Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι βρισκόμαστε στην τρίτη θέση, έχοντας και Τρίκαλα και Ιωνικό στην έδρα μας. Θα μου πεις και την Καβάλα είχες στην έδρα σου και έφαγες δίμπαλο. Δεν διαφωνώ! Η επάνοδος του Βεργώνη στο κέντρο βοήθησε την ομάδα. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είναι ο φυσικός ηγέτης της ομάδας. Με την εμπειρία του, κρατάει την ομάδα να μην χωριστεί στα δύο, όπως έγινε με την Καβάλα.

Και πάμε τώρα στην επόμενη αγωνιστική με αντίπαλο το Αιγάλεω εκτός έδρας. Μια ιστορική ομάδα με βαριά φανέλα. Πρέπει να φύγουμε με το διπλό, γιατί μετά αντίο ζωή το έργο. Θα μείνουμε πολύ πίσω στην βαθμολογία. Εδώ που έφτασαν τα πράγματα, κάθε απώλεια είναι και ζημιά. Θέλει συγκέντρωση, αυτοπεποίθηση και οι παίκτες να μασάνε σίδερα. Γεωργιάδη, βγάλτους τον θυμό από μέσα τους, γιατί τους βλέπω πολύ light. Σ' αυτήν την κατηγορία κάθε ματς είναι ο θάνατός σου, η ζωή μου!

4 σχόλια:

  1. MPRABO ALEFA SOSTA TA EPISHMANES ,,,,TOULAISTON NA MHN EXANES APO THN KABALA ,,3 AGONES 3 BATHMOUS ,,KAI OPOS TO LES STON PONTO THA PEXTH H ANODOS ,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε τι κοσμο θα φερουμε τα παιδια μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. NAI EXHS MEGALO DYKEO, O BERGONHS KRATAH OLH THN OMADA DEMENH , KAI SYMPAGH ,,FANHKE H APOUSIA TOU PARAPOLH ME KABALA ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγω παλι δεν μπορω να καταλαβω κατι για αυτον τον απιθανο προπονητη..Γιατι προστατευετε απο την διοικηση και ενω του εφεραν τεσσερις καλους ποδοσφαιριστες-Καραγιαννη,Παυλιδη,Ποζογλου,Γεωργιαδη ?????(αυτος ακομη δεν ανακοινωθηκε)-και δεν εκανε καμια διαφορα απεναντιας η ομαδα εγινε χειροτερη!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ