Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τον Απόλλωνα Πάτρας υποδέχεται ο Φίλιππος

Ξεκινάει την Κυριακή ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος της Α2 ανδρών και η ομάδα του Φιλίππου Βέροιας αντιμετωπίζει στο Δ.Α.Κ «Δημήτριος Βικέλας» την ομάδα του Απόλλων Πάτρας. Το παιχνίδι θα ξεκινήσεις στις 17:00 και διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κ.κ.
Σταματόπουλος, Λόρτος και Δόλγυρας. Ο Δημήτρης Γκίμας σε δηλώσεις του τόνισε τα εξής: «Στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ιστορική ομάδα. Όπως φαίνεται κι από τη βαθμολογική του θέση ο Aπόλλων είναι εξαιρετική και καλοδουλεμένη ομάδα. Θα πρέπει να υπερβάλλουμε εαυτό τόσο τακτικά όσο και ψυχικά για να αντεπεξέλθουμε. Σημαντική θα είναι και η βοήθεια των φίλων μας που τους θέλουμε δίπλα μας». Υπενθυμίζεται ότι την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα θα γίνει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας δεύτερου γύρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ